Det ovale kontor er blevet fuldstændig redesignet - og det er meget Trump

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Du ved sikkert allerede, at præsident Donald Trump har en meget tydelig smag i indretning. Baseret på hans hjem i New York i Trump Tower alene synes vi, det er sikkert at sige, at hans stil er definitionen på overdådig, men alligevel traditionel. Og det er præcis stemningen han bragte til det historiske Oval Office i Det Hvide Hus - en stor ændring fra tidligere præsident Barack Obamas mere moderne fremvisning.

Hvordan ved vi det? Det Hvide Hus Facebook siden netop udgivet en 360 graders rundvisning i Trumps nye kontor, og han foretog mange ændringer - selvom de ikke er superindlysende ved første blik. Den mest markante ændring er gardinerne: Mens Obama valgte rustikke røde og firkantede paneler, gik Trump med en guldfarvet gule og blå detaljer langs afrundede gardiner.

det ovale kontor

Getty + Facebook via The Oval Office

Bag det berømte skrivebord er også et endebord, som Obama brugte til at vise familiebilleder, hvorimod Trump har det relativt tomt på dette tidspunkt. Vi spekulerer på, om han planlægger at udfylde det med fotos, han tager i løbet af sin periode.

insta stories

ovalt kontor

Getty

En anden vigtig forskel mellem de to præsidentkontorer er, hvad de bruger til at dekorere rummet. Obama fyldte væggene med både historiske portrætter samt en række personlige favoritter, som dette moderne blå maleri. Trump holder sig dog fast med førstnævnte, mens han også tilføjer flere flagstande rundt om i området.

ovalt kontor

Getty + Facebook via Det Hvide Hus

Når det kommer til valg af møbler, valgte Obama læderstole til siddeområdet. Trump gik dog med med en lysegul polstring. Dette er den ændring, der overrasker os mest, men da denne bløde farve hjælper guldrammerne over pejsen til at skille sig mere ud, stemmer den fuldstændigt overens med Trumps signaturstil.

ovalt kontor

Getty + Facebook via Det Hvide Hus

Når du ser ned, vil du også bemærke, at Trump byttede Obamas neutrale tæppe ud til noget, der tilføjer en lidt mere farve til rummet, og han udskiftede det sofabord med sten og et meget klassisk træ design.

ovalt kontor

Getty

Selvom Trump opbevar bedstefaruret og sidebordet på sit kontor, byttede han Obamas blå lamper (som vi i øvrigt er helt ind i). Han erstattede også de karamelfarvede sofaer, der havde en mere uformel stemning, med dem, der har indviklede designs.

ovalt kontor

Getty + Facebook via Det Hvide Hus

Endelig, som du kan se, valgte Obama endnu flere personlige kunstværker til at gå mellem døren til haven og hans skrivebord, mens Trump indbragte endnu et portrætmaleri og nogle flere flag. Det var klart, at han og hans designer havde et tema i tankerne, da de genbillede dette rum.

Ejendom, USAs flag, værelse, møbler, Indretning, gardin, flag, bygning, vinduesbeklædning, vinduesbehandling,

Getty + Facebook via Det Hvide Hus

Du kan udforske hele kontoret selv her og få et nærbillede af, hvor nogle af de største beslutninger i verden vil blive truffet i løbet af de næste fire år.

Dette indhold er importeret fra tredjepart. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

h/t Mashable

Lauren Smith McDonoughSeniorredaktørLauren er seniorredaktør på Hearst.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.