Græskarsuppe med parmesan

instagram viewer
Servise, kop, drikkevarer, fade, ingrediens, mad, bordservice, drikke, kaffekop, brød,

Foto: Knorr

Server denne glatte, cremede græskarsuppe med sprødt frøbrød til et hurtigt, let og tilfredsstillende måltid.

Annonce - Fortsæt læsning herunder

Gør: 10 - 12

Forberedelsestid: 0 timer 25 minutter

Tilberedningstid: 0 timer 24 minutter

Samlet tid: 0 timer 49 minutter

ingredienser

3 spsk. af olivenolie

2 kg. græskar, skrællet og hakket i stykker på cirka 2,5 cm

1 liter frisk gulerodssaft eller vand

2 Knorr Grøntsagskandepotter

50 g fintrevet parmesanost, plus ekstra til servering

100 ml dobbelt fløde

Sort peber

Dette ingrediensindkøbsmodul er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på deres websted.

Rutevejledning

  1. Varm et stort tunge gryderet op på kogepladen. Tilsæt et stænk olivenolie, fordel jævnt i fadet, og tilsæt derefter græskar i tern.
  2. Dæk fadet til og steg ved medium varme i 10–12 minutter, omrør nu og da, indtil græskaret begynder at nedbryde.
  3. Tilsæt gulerodssaft (det er vigtigt at bruge frisk gulerodssaft, da flasker kan være meget sure) og derefter de 2 Knorr -grøntsagsfadspotter under omrøring, indtil de er opløst. Bring det i kog, reducer derefter varmen og lad det simre i 8 minutter.
    insta stories
  4. Rør den revne parmesanost og den dobbelte fløde i; disse vil berige suppen, tilføje smag og en glat konsistens. Kog tilbage og kog i 2 minutter. Fjern fra direkte varme.
  5. Arbejd i partier, overfør græskarblandingen til en kandeblender og behandl hver batch i 2 minutter, indtil den er glat. Alternativt kan du bruge en stavblender til at forarbejde suppen i partier, indtil den er glat.
  6. Hvis du foretrækker en ekstra glat konsistens, kan den forarbejdede suppe derefter føres gennem en fin sigte ved hjælp af bagsiden af ​​en slev til at skubbe den igennem.
  7. Varm forsigtigt igennem den blandede, sigtede suppe og server med ekstra revet parmesan på siden, og krydr det med et twist af friskkværnet sort peber.

Server denne glatte, cremede græskarsuppe med sprødt frøbrød til et hurtigt, let og tilfredsstillende måltid.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io