Grilltilbehør, du har brug for denne sommer

instagram viewer

Burgere så aldrig så godt ud, som da de blev serveret på denne festlige mad-sikre bakke. På tyve centimeter lang kunne du passe nok til at fodre en hær!

Madsikker melamin serveringsbakke, $ 20 kl mycuisina.com

Det er slemt nok, at alle i din familie vil have deres aftensmad tilberedt til en anden temperatur, men i det mindste kan du holde styr på deres præferencer med disse sjove kødmarkører.

Medium sjælden bøfmarkør, $ 1 kl Bio og Chic

Opvarm denne saltblok på grillen for at få en smagfuld måde at smage og tilberede kød på samtidig. Det er især praktisk, når du sviner skaldyr eller mindre stykker mad, som du ikke vil falde gennem ristene.

Himalaya saltblok, $ 35 kl surlatable.com

Gæster bør vide, at deres bøf blev lavet af grillmesteren selv. Sæt dit mærke på det med en monogram brander, tilpasset med dine initialer.

Monogrammed bøfmærke, $ 40 kl williams-sonoma.com

Det sidste, du ønsker, er, at dine gæster får madforgiftning efter et besøg i dit hjem, så sørg for, at deres kød er gennemstegt med dette praktiske termometer. Den kan aflæse madtemperaturer på så lidt som otte sekunder og leveres med et hurtigt tilberedningskort, så du kan kontrollere din indsats undervejs.

insta stories

Polder BBQ Safe Serve Thermometer, $ 32 kl Wayfair

Tilfør dit måltid de søde og røgfyldte aromaer af disse sukker ahorn grillplanker; sikkert at bruge i kul, gas og elektriske grill.

Afire Sugar Maple Grill Planks, $ 13 kl West Elm

Culver City-baserede kok Ben Ford deler opskrifter på ting som en "Hele grisesteg" og en "Lake House Fish Fry" i sin nyligt udgivne kogebog. Gør dig klar til at fodre masserne.

Tamning af festen: Ben Fords feltguide til eventyrlig madlavning, $ 26 kl amazon.com

Rejs rundt i verden med smag fra Luberon, Addis Abeba og Mexico, der er inkorporeret i dette sæt lækre krydderiblandinger, specielt skabt til opskrifter på rødt kød.

Økologiske krydderiblandinger, $ 22 kl rodales.com