7 grunde til at elske John Lewis juleannonce 2017

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

'Forestil dig at stå for John Lewis -juleannoncen? Hele nationens julestemning hviler på dine skuldre, 'skrev en Twitter -bruger tidligere på måneden.

Nu kan du selv bedømme, fordi John Lewis har afsløret sin juleannonce fra 2017, som fortæller historien om Moz Monster.

Efter at have drillet fans med #UnderTheBed i denne uge, blev den hjertevarmende annonce officielt lanceret i dag, og den to minutter lange film får dig garanteret til at gå 'ahh'. Det kan endda få dig til at græde.

Manden bag annoncen, Oscar-vindende instruktør Michel Gondry-berømt for Evigt solskin i et pletfrit sind og reklamen for Levi's Drugstore - forklarer: 'Da jeg fortalte min ekskæreste, at jeg lavede den næste John Lewis -julefilm, sagde hun: "Du har store sko at fylde, denne John Lewis -reklame skal få folk til at græde, glem ikke." I sidste uge viste jeg det til hende, og hun græd. Puha. '

John Lewis juleannonce 2017 - Moz monsteret

John Lewis

Annoncen fortæller historien om en lille dreng ved navn Joe, der holdes vågen af ​​et 7ft fantasifuldt monster ved navn Moz, der bor under sin seng. De to danner et venskab og leger sammen hver aften, men at holde sig vågen natten igennem begynder at tage sin vej af Joe, der næsten ikke kan holde øjnene åbne i løbet af dagen. Til jul modtager Joe et natlys i gave, som hjælper ham endelig med at få ro og ro fra Moz og en god nats søvn. Da annoncen slutter, slukker Joe lyset igen og hører den velkendte rumlen fra sin ven, hvor han derefter bliver mindet om, at han kan bringe Moz tilbage, når han tænker på ham.

HouseBeautiful.co.uk så et eksempel på annoncen forud for dens udgivelse - det er de 7 ting, vi elsker ved det - og det vil du sandsynligvis også.

1. Det spiller på vores følelser

Dette er en hjertevarmende fortælling. Vi smiler og griner, når Joe og Moz leger sammen i soveværelset, vi føler med, når Joe er træt på grund af mangel på søvn (noget vi voksne ved kun for godt!), vi føler medfølelse, når vi tror, ​​Moz ikke længere er der, og glæde over, at Joe stadig får set sin fantasi ven. Sammenlignet med tidligere John Lewis -annoncer får det os ikke til at græde, men det er stadig en dejlig historie.

2. Grisen

En af vores yndlingsdele er helt sikkert i første halvleg, når Joe og Moz venskab vokser. At være et 7ft monster har sine anvendelser, vi finder snart ud af det, da det øjeblik Moz giver Joe en piggyback - og når Joe forsøger at vende tilbage - er et virkelig sødt og sjovt øjeblik, der får os til at smile.

John Lewis juleannonce 2017 - Moz monsteret

John Lewis

Sjovt faktum: Joe spilles faktisk af tvillinger-bifald til showets stjerner, syv-årige tvillingebrødre Ethan & Tobias.

3. Sangvalget

Sangvalg er næsten lige så vigtigt som det visuelle, ikke? Nå i år er annoncen indstillet til en coverversion af 'Golden Slumbers' af Elbow. Banen vil blive inkluderet i Elbow's Bedste af album, der udkommer den 24. november.

Guy Garvey, forsanger i Elbow, siger: 'Dette projekt var en fornøjelse. Michel Gondry og sangen gjorde alt arbejdet for os. Vi er virkelig stolte over at være med. ' Sangen, som oprindeligt er af The Beatles, komplementerer perfekt på skærmen, og vi kan garantere, at du nynner det hele dagen... og sandsynligvis hele ugen... og sandsynligvis indtil Jul…

4. Temaet

Der er et klart tema i denne annonce, og det er venskab. Vi får se et venskab vokse og udvikle sig, og til tider blive anstrengt, men der er også en følelse af sikkerhed og fortrolighed, fordi Moz aldrig rigtig er så langt væk fra Joe. Så i det væsentlige opsummerer denne annonce meget af, hvad julen handler om - at være omgivet af dine kære og den følelse af kærlighed og varme.

'Årets julekampagne levendegør børnenes fantasi og glæden ved store venskaber,' siger Craig Inglis, John Lewis 'kundedirektør. 'Moz og Joes historie er magisk og hjertevarmende, og jeg er sikker på, at den vil blive elsket af alle vores kunder, unge som gamle.'

John Lewis juleannonce 2017 - Moz monsteret

John Lewis

5. Vi elsker Moz monsteret

Monstre skal være super skræmmende, ikke? Men Moz? Nej - han er slet ikke skræmmende! Selvom han helt sikkert er en kæmpe, er han en venlig kæmpe i det, og John Lewis merchandise -serien vil sikre, at alle børn også kan have deres egen imaginære sjov med Moz.

Sjovt faktum: Der er faktisk to personer under Moz -kostumet!

6. Joes soveværelse

Hvordan kunne vi ikke nævne soveværelsesindretningen? At dekorere et barns soveværelse er ikke den nemmeste opgave, især da de vokser så hurtigt og smager anderledes, og det skal være fuldstændig funktionel og sjov også. Men dette er et velindrettet soveværelse, og vi opdagede, at Little Home at John Lewis -samlingen er blevet brugt til at bringe lidt legende til rummet. Køb den dyn og pudebetræk sæt (£18), og stjernetæppe (fra £ 50).

7. Endnu en annonce, endnu en succes

Det er endnu en vinder for reklamebureauet, Adam & EveDDB, der skabte annoncen. Lad os se det i øjnene, af alle de mærker, der udgiver juleannoncer hvert år, John Lewis har mest pres på at levere. Fra 'The Long Wait' til 'The Bear & The Hare', '#MontyThePenguin' og '#ManOnTheMoon' osv. Har alle en favorit John Lewis -annonce - og en der sandsynligvis fik dem til at græde. Vi tænker af meget forskellige årsager, denne holder stadig sin egen. Er du enig?

Se på alle juleannoncer, som de frigives her.

Få inspiration, ideer og råd, uanset hvor du er! Følg os på Facebook: Hus Smukt UK | Pinterest: Hus Smukt UK | Twitter: @HB | Instagram: @husbeautifuluk

Olivia HeathExecutive Digital Editor, House Beautiful UKOlivia Heath er Executive Digital Editor på House Beautiful UK, hvor hun har travlt med at afdække morgendagens største hjemmetendenser samtidig levere stilfuld ruminspiration, små rumløsninger, lette haveideer og husture i de hotteste ejendomme på marked.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.