10 bedste soveværelse tæppe ideer

instagram viewer

Hvidt er ideelt til et lyst og luftigt værelse, men for at forhindre at det ser for bla ud, kan du prøve et mønstret tæppe i forskellige neutrale nuancer. Endnu bedre, hvis du kan binde den fast i din pude og tæppe.

Se mere på Lærke og linned.

KØB NUTernet tæppe i grå område, $ 283, wayfair.com

Du kan ikke gå galt med et shag -tæppe. Det er en klassiker, og vigtigst af alt, hyggelig, i en soveværelse, men prøv en mønstret version, så den ikke føles for retro. (Og af kærlighed til alt det hellige, spring venligst sennep og oliven nuancer over.)

Se mere på Dorsey Designs.

KØB NUShag Area Rug, $ 480, wayfair.com

En stel af rotting og et tæppe af havgræs kystelementer til dit soveværelse. Uanset hvor du er rent faktisk live, kan du føle, at du er ved havet.

Se mere på Lærke og linned.

KØB NUSeagrass Rug, $ 211, wayfair.com

Giv et hvidt soveværelse lidt mere karakter ved at vælge et mønstret, farverigt tæppe. Mørke, rige farver vil have en juvelkasseeffekt mod den hvide baggrund.

Se mere på Rav interiør.

KØB NUDouble Diamond Rug, $ 798, anthropologie.com

insta stories

Hvis du har meget farve i dit soveværelse, skal du gå ud og sige en erklæring med et lige så fedt tæppe. Vælg bare neutrale farver som sort og hvid, så det ikke kolliderer med din anden indretning. Boom.

Se mere på Gammelt helt nyt.

KØB NUElfenben/sort Ikat tæppe, $ 332, wayfair.com

Blødgør et mere industrielt soveværelse med et mønstret tæppe i lyse farver. Det får rummet til at føles mere indbydende, mens det stadig bevarer den kølige faktor.

Se mere på Rav interiør.

KØB NUSimona Rug, $ 998, anthropologie.com

Intet symboliserer bohems indretning som et mønstret tæppe. Jo mere levende farverne er, desto bedre.

Se mere på Sukker & Klud.

KØB NUnuLOOM Vintage Medallion Dortha Rug, $ 228, walmart.com

Balancer pink og hvide med et sort og hvidt mønstret tæppe. Værelset føles stadig skarpt og lyst, men det mørkere tæppe forhindrer det i at grænser til lurvet chic.

Se mere på Emily Henderson.

KØB NUBlack & White Area Rug, $ 108, wayfair.com

Dette bløde blå tæppe får rummet til at føles friskt. Det er perfekt, hvis du vil skabe en strandet æstetik, eller bare vil tilføje en subtil, kønsneutral farvefarve.

Se mere på Lærke og linned.

KØB NULyseblå Are Rug, $ 100, wayfair.com

Et brunt tæppe giver et ellers mere feminint soveværelse med masser af blomster, hvide og blues. Vælg en mønstret stil for at bryde den mørke farve op.

Se mere på Erin Gates Design.

KØB NUMarokkansk Brown Area Rug, $ 116, wayfair.com