Alex Hitz Hummer Bisque Opskrift

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

hummerbisque

Luca Trovato

Da jeg voksede op i Atlanta, handlede julen om koncerter. Det er fordi min stedfar, Robert Shaw, gennemførte mindst 12 af dem hvert år, inklusive en festival med julesange med kollegiale og børnegrupper og Atlanta Symphony Orchestra, og en "Messias" med mere end 300 mennesker i kor.

Robert var Mr. Christmas. Hans album Julesalmer og julesange var den første klassiske plade nogensinde, der gik til guld, og hvert år hørte titusinder af mennesker hans koncerter live, for slet ikke at tale om de millioner flere, der lyttede i radioland. Da juledagen rullede rundt, var Robert normalt udmattet og kun i humør til en temmelig stille fest.

Min mors familie kom til vores hus for at spise frokost midt på eftermiddagen, og menuen var altid den samme: Champagne, ostestrå og røget laks, efterfulgt af hummerbisque, den perfekte mørbrad af oksekød med sauce soubise og cremet spinat med rød peberfrugt, med charlotte russe til dessert. Hvert sted ville have et håndskrevet kort - og en julesprækker fra England, som vi kunne trække og poppe med! Der ville være en helt særlig rødvin til de voksne, og børnene kunne ikke vente med at rejse sig fra bordet og lege med det legetøj, julemanden havde medbragt. De voksne var helt sikkert henrykte over dette øjeblik, i hvert fald indtil det år, vi væltede det 16 fods træ, og det faldt ned på gulvet. Ingen kom til skade, men jeg bruger kun små træer som midterstykker på mit bord nu.

insta stories

Jeg er blevet klar over, at den eneste konstante i livet er forandring, og min jul i disse dage bliver brugt enten i New York eller Los Angeles. Hvis jeg er i New York, går jeg til en tidlig gudstjeneste og julesange i St. Thomas Church den femte Avenue, og derefter til huset til en ven, der serverer en meget festlig middag ned til jul kiks. Hvis jeg er i L.A., underholder jeg derhjemme. Sidste år var vi 40, min adopterede familie af venner, og gæt hvad jeg gav dem? Menuen fra min sydlige barndom. Uanset hvad der ellers ændres, skal maden forblive den samme. For hver bid er jeg hjemme igen i Atlanta, 10 år gammel. Og der går ikke et år, uden at jeg lytter til Roberts juleplade Englesange mindst to hundrede dusin zillion gange.

Nu vil jeg gerne dele en af ​​mine yndlingsferieopskrifter med dig. Lad mig vide, hvordan det går ved at kommentere herunder.

God ferie! Kærlighed, Alex.

Udbytte: 8 kopper (6-8 portioner)

ingredienser

8 spsk smør, delt

1 kop løg i tern

3½ kopper meget rig kyllingekraft

3½ dl mælk

2 tsk salt, delt

1 tsk hvid peber, delt

¼ kop mel

1 kop tung fløde

2 lbs. hummerkød (kan være klo, hale, krop eller finne)

10 spsk cognac, delt

3 spsk citronsaft

2 fed hvidløg, hakket

7 spsk tomatpuré

1 spsk tørret estragon

½ tsk stødt muskatnød

Rutevejledning

1. Smelt 4 spsk smør ved medium varme i en stor (mindst 2-quart) gryde eller hollandsk ovn. Tilsæt løg og sauter det til det er gennemsigtigt, 8 til 9 minutter.

2. I en anden gryde ved medium varme, varm kyllingekraft og mælk op. Tilsæt 1 ¼ tsk salt og ½ tsk hvid peber, og fortsæt opvarmningen, indtil blandingen er skoldet.

3. Tilsæt mel til løgblandingen og rør med en træske, indtil melet er gennemstegt, men ikke brunet, cirka 2 minutter. Blandingen skal være rimelig stiv.

4. Tilsæt blandingen af ​​skoldestamme til løgblandingen. Pisk kraftigt for at bryde eventuelle klumper op.

5. Bring blandingen i kog, og sluk derefter for varmen. (Suppeunderlaget er blevet tykkere til en passende konsistens efter kogning.) Rør fløden i og sæt suppebunden til side.

6. I en stor, tyk stegepande smeltes de resterende 4 spsk smør over medium varme. Krydr hummeren med det resterende ¾ tsk salt og ½ tsk hvid peber. Når smørets skummende aftager, tilsættes hummerkødet i gryden. Svits i cirka 1 minut, og sørg for at hummeren er fuldt belagt med smør. (Alt dette sker ret hurtigt: Pas på ikke at overstege hummeren.) Tilsæt ¼ kop cognac og svits i 1 minut mere. Fjern fra varmen, afløb, og reserver hummer og pandejuice separat.

7. Sæt suppebunden tilbage til medium-lav varme, og tilsæt de resterende 6 spsk cognac, citronsaft, hvidløg, tomatpuré, estragon og muskatnød. Pisk for at kombinere ingredienserne, og tilsæt derefter den reserverede hummerpandejuice. Simre bisque, visp af og til, indtil den er helt opvarmet.

8. Når du er klar til at servere, tilsættes det sauterede hummerkød til bisque og serveres med det samme. Lad ikke hummeren fortsætte med at lave mad, ellers bliver den gummiagtig og usmagelig.

Alex HitzBidragyderAlex Hitz er kok og forfatter og forfatter til My Beverly Hills Kitchen: Classic Southern Cooking with a French Twist.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.