Lindsey Coral Harpers New York -lejlighed -farverige dekorationsideer til små rum

instagram viewer

Harper forvandlede sin lejlighed med et soveværelse på Upper East Side til et pulserende tilbagetog. Hun fandt det forgyldte Louis XVI -spejl på et loppemarked i Paris, og zebra -bomben i Louis XV -stil blev opdaget på 1stdibs.

"Jeg bruger sjældent rødt," bemærker Harper, der ikke desto mindre placerede nuancen i detaljerne i stuen - fra kvaster til rør på lænestole. "Lidt rækker langt." Zebra tæppet er vintage, købt på Londons Portobello Road marked. Ming -cocktailbordet er af Harpers firma, Lamshop.

"Jeg har zebraer overalt," siger Harper. "De er så grafiske, og alle har et andet mønster, som jeg synes er interessant." Reolen er fra C. Bell i West Palm Beach, Florida.

Harper har fyldt sin stue med genstande, der er samlet på hendes rejser. Hun købte billedtæppet fra en antikvitetsforretning i High Point, North Carolina. Den forgyldte æbleskulptur (bemærk læberne!) Er af kunstneren Liz Marsh.

Harper bunker på mønstre i soveværelset med Quadrille's Bali Isle tapet og en Jayson Home stol dækket af Madeline Weinrib's Daphne ikat. Madison -sengegavlen fra Lamshop er betrukket med Kravets Guilty Pleasure. Garderobeskabet og taburetten i et Duralee -stof er vintage Milo Baughman. En Ikea -garderobe har hardware fra Nest Studio.

insta stories

Harper havde et vintage natbord specialmalet af Jay C. Lohmann. Maleriet er fra Hamptons Antique Galleries i Stamford, Connecticut.

På den modsatte side placerede Harper nogle af hendes yndlings ting: malakit, sydlig kunst og en leopardprintet turban.