De 34 bedste billige kaffeborde

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

At finde en billig sofabord, der er godt lavet og ser ud til at se lige så elegant ud, som dets avancerede alternativ kan lyde for godt til at være sandt, men vi lover, at det ikke er det. Vi ved faktisk, at sådan en kaffebordgør eksisterer, fordi vi selv fandt over 30 af dem. Lige fra traditionel og tidløs til moderne og avantgarde, gennemsøgte vi vores foretrukne online destinationer for at samle de bedste overkommelige sofaborde på markedet til din stue eller alrum. Organiseret fra mindst til dyrest (intet er over $ 500!) For at gøre din browsing bestræbelser endnu lettere, er valgene på vores indkøbsliste forude sikkert en erklæring i ethvert rum. Fortsæt med at læse for at opdage de bedste billige sofaborde, der ser dyrere ud, end de er, fra $ 50.

1VITTSJÖ Sofabord

IKEAikea.com

$49.99

KØB NU

Du kan ikke gå galt med et klassisk rundt to-lags sofabord. Glaspladen er let at rengøre og skaber også en mere åben og luftig fornemmelse end et andet træniveau ville.

insta stories

2KVISTBRO Opbevaringsbord

IKEAikea.com

$59.99

KØB NU

Overfladen på dette sofabord er aftagelig, så du kan bruge trådkurvbasen som et opbevaringssted for tæpper, puder eller endda tilbehør som yogamåtter og market totes.

3Pierre sofabord

Baxton Studiotarget.com

$75.59

KØB NU

Med to "cubbies" adskilt af en skillevæg, giver dette sofabord dig mulighed for at have det sjovt med forskellige dekorationsdisplays.

4VITTSJÖ Redeborde

IKEAikea.com

$79.99

KØB NU

Brug disse redeborde som et skulpturelt sofabord eller adskil dem for at bruge et som sidebord til et ensartet udseende i stuen.

5Behnke sofabord

17 historierwayfair.com

$102.99

KØB NU

Et sofabord i industriel stil er perfekt til lagerlofter og byrum. Denne er bekvemt på hjul, så du kan også bruge den som en stangvogn.

6Llanos abstrakt sofabord

Støberi Vælgwayfair.com

$103.99

KØB NU

Den blonde træbase er perfekt til en hytte eller et kysthus. Par to eller tre af disse i en klynge i stedet for et større sofabord.

7Hillside sofabord

Projekt 62target.com

$94.99

KØB NU

Dette sofabord, der er todelt, men alligevel slankt, tilbyder ekstra opbevaring uden at optage for meget overfladeareal-perfekt til lejligheder.

8Johar Furniture Soho Sofabord

Breighton Hometarget.com

$134.99

KØB NU

De blandede materialer og arkitektoniske form får dette sofabord til at skille sig ud fra mere end bare det pengepungvenlige prispunkt.

9Tsutsu sofabord

Karmarqkamarq.us

$144.00

KØB NU

Dette smarte og sjove sofabord kan købes under en månedlig betalingsplan på $ 15 om måneden - eller lige under $ 150 på forhånd. Der er masser af sjove farver at vælge imellem, så sørg for at kigge på dem, før du forelsker dig i den lyserøde version.

10Callan sofabord

HD smørblomsthdbuttercup.com

$195.00

KØB NU

Sort marmor er et pålideligt sofistikeret materiale, når det kommer til bordplader. Denne er ingen undtagelse, og den er meget mere budgetvenlig end de fleste.

11Durant rektangulær cocktail osmannisk

Projekt 62target.com

$180.00

KØB NU

Denne grå fodbold med et træ vandfaldsbord er det bedste fra to verdener takket være balancen mellem blødt stof og robust træ, kølige gråtoner og varme karameller.

12Bord i rotting og bambus

Årgangchairish.com

$175.00

KØB NU

En rottingbase og glasplade gør dette stykke til et sjovt, let, stykke til både boho og preppy-rum. Det er mindre end dit gennemsnitlige sofabord, så du kan også bruge det som et sidebord.

13Serephine sofabord

Safaviehtarget.com

$196.99

KØB NU

Det traditionelle design gør dette bord til et godt ankerstykke. Stik fjernbetjeninger og andre stuer i øjnene i de medfølgende skuffer, og brug derefter den nederste hylde til bøger eller tæpper.

14Lift Top sofabord

Casamudoetsy.com

$199.99

KØB NU

Enkelt, hvidt og skinnende, dette rektangulære sofabord supplerer en række forskellige miljøer. For ikke at nævne, det kan måneskin som et skrivebord og en opbevaringskuffert takket være pop-up-toppen.

15Messing sofabord

Vintage West Elm chairish.com

$211.00

KØB NU

Hvis du er på jagt efter et længere rektangulært sofabord som supplement til en stor sektion, er dette brugte, trelagede stykke den perfekte mulighed.

16Gylden osmannisk

Jungalowjungalow.com

$225.00

KØB NU

Vælg en skammel som denne, hvis du leder efter et møbel, der både fungerer som ekstra siddepladser og en ekstra overflade. Bare stil det ud med en bakke, når du vil bruge det som et sofabord.

17Selene 2-lags sofabord

Urban Outfittersurbanoutfitters.com

$229.00

KØB NU

Med en blødt buet bund og to afrundede overflader hjælper dette rørformede krom sofabord dig med at spille et cirkelmotiv og introducere en ekstra stil til en moderne eller moderne stue.

18Bakke Top Sofabord

Årgangchairish.com

$250.00

KØB NU

Lunefulde kurver og smarte bambus-effektben gør dette vintage sofabord til en unik mulighed. Blomstermotivet er en sjov accent, selvom det er undervurderet nok til at passe til forskellige udskrifter, farver og materialer.

19Brun Jordan sofabord

Vintage Drexelchairish.com

$250.00

KØB NU

Mange nutidige sofaborde har en tendens til at være mere slanke eller strømlinede, så se efter en vintage mulighed i traditionel stil, hvis du har dit hjerte indstillet på noget med flere detaljer, der stadig er overkommelig.

20Fra ovenstående tabel

Morten & Jonasfinnishdesignshop.com

$257.00

KØB NU

En røget glasplade giver dette renforede sofabord en luft af elegance og romantik, mens den røde bund giver den en ungdommelig kant. Det kommer også med lysegule eller marineblå ben.

21Sofabord i hærdet glas

EliteChicBoutiqueetsy.com

$270.00

KØB NU

Et sofabord i klart glas eller akryl vil optage minimal visuel ejendom, som er ideel til moderne rum eller farverige rum, der ville drage fordel af et mere støjsvagt stykke til balance. Og selvfølgelig for lejligheder og strammere boligkvarterer.

22Konstruktion

Artikelarticle.com

$299.00

KØB NU

Dette Midcentury-inspirerede, nyrestangformede valnøds sofabord er klassisk og let at pynte op eller ned. Farven og kornet variation giver det også en naturlig karakter.

23Lollygagger Cocktailbord

DWRdwr.com

$335.75

KØB NU

Hvorfor ikke have det sjovt med noget uventet? Selvom farven her er fed, giver den runde bordplade og de kantede ben en enkel, let at style silhuet. Det kommer også i mindre farver, der opsøger opmærksomheden, for dem, der foretrækker finesser. Lavet af genanvendelig plast, du kan endda bruge det som et udendørs sofabord.

24Hayward sidebord stort

Industri vestindustrywest.com

$350.00

KØB NU

Dette slanke terrazzo -bord giver energi til ethvert rum takket være den friske nyans og slanke silhuet.

25Skære Travertin lille cocktailbord

CB2cb2.com

$379.00

KØB NU

Travertin har et øjeblik i designverdenen, og det er sikkert at sige, at det ikke går nogen steder snart. Denne version er upoleret til det naturlige italienske look fra 1970'erne.

26Dove Eversole osmannisk

Udført studiewayfair.com

$479.99

KØB NU

Hvis du kan lide ottomanernes blødhed eller har brug for en børnevenlig mulighed for et familieværelse, så vælg et osmannisk-møder-sofabord. Lagene af fløjl på denne giver indtryk af en sky.

27Flisebordskasse

VladZlatetsy.com

$470.00

KØB NU

Dette sofabord med kubikfliser i skakbræt vil være praktisk for alle, der elsker grafiske, monokrome udskrifter samt lejlighedsvis skak.

28Ved dit sidebord

Skagerakgoodeeworld.com

$399.00

KØB NU

Her er en foldbar mulighed, som er ideel til alle, der har brug for noget bærbart eller let at gemme væk. Det er også udendørs-venligt, så tag det gerne med ud på din gårdhave eller altan for at hænge udendørs, når vejret bliver godt.

29Matter Grå Cement Firkantet Sofabord

CB2cb2.com

$399.00

KØB NU

Dette rummelige sofabord i cement er en spændende tilføjelse til din stue. Den udvidede form betyder også, at der er ekstra plads til at vise din samling af sofabordbøger.

30Alle Sofabord Medium

Sømhem.com

$419.00

KØB NU

Du kan ikke gå galt med et enkelt sofabord i træ, især når det er lavet til at holde uden at være super dyrt. Denne er elegant i sin enkelhed og uendelig alsidig. Det er endnu mere overkommeligt, når du handler med blondine og sort træ

31Baldwin overdimensioneret osmannisk

Pottery Barn Teenpbteen.com

$429.00

KØB NU

Denne firkantede osmanniske er en fantastisk mulighed for sofabord i et alrum eller medierum. Det slidte læderindtræk egner sig til yndefuld ældning og stort set enhver designæstetik.

32Hamret sofabord

Zara Hjemzarahome.com

$449.00

KØB NU

Ultra stilfuldt, men afslappet, dette hamrede sofabord sætter prikken over i’et i ethvert rum, det kommer ind, uanset om det er i et rustikt, eklektisk, moderne eller minimalistisk hjem.

33Spaltebord

hay.com

$495.00

KØB NU

Lav et glamourøst statement med et massivt guldbord som dette. Den metalliske glans og blanding af geometriske former giver den beskedne størrelse en stor portion personlighed.

34Smart rund marmor top sofabord

CB2cb2.com

$499.00

KØB NU

Sofabord i marmor er populære af en grund: De tilføjer en sofistikeret luft uden at være overdrevne og går simpelthen aldrig af mode. Du kan tilpasse denne med en række forskellige finish og sten, fra kølig hvid marmor og krom til lunefuld sort marmor på en sort mat bund.

Hadley MendelsohnSeniorredaktørHadley Mendelsohn er House Beautifuls seniorredaktør, og når hun ikke har travlt med at besætte alle ting dekor-relateret, kan du finde hende skure vintage butikker, læse eller snuble om, fordi hun sandsynligvis mistede hende briller igen.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.