Her er de første cast -fotos til "Harry Potter og det forbandede barn"

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Tøj, kjoleskjorte, krave, ærme, frakke, skulder, stående, led, overtøj, formelt slid,

J.K. Rowlings nye skuespil Harry Potter og det forbandede barnåbner i previews på få dage. Nu, Pottermore har delt et par cast -fotos for at vække din spænding og gøre dig endnu mere jaloux på nogen, der er heldige nok til at have billetter. Skuespilleren Jamie Parker (ovenfor) spiller voksen Harry, og har fået et fuldt godkendelsesstempel fra J.K. "Han er simpelthen Harry nu," sagde hun til Pottermore. "Der er en slags lettelse ved at se ham, han får det så rigtigt."

Webstedet delte også fotos af Poppy Miller som Ginny Potter (født Weasley) og Sam Clemmett som Harry og Ginnys søn Albus Severus Potter, plus et foto af hele familien sammen. Poppy har allerede lingo nede, for hun havde dette at sige om sin håndstrikkede Ginny sweater: "Jeg tænker på det som en virkelig smagfuld Pygmy Puff." Er det for sent at bestille et fly til London til dette?

insta stories
Ærme, menneskekrop, skulder, stående, led, knæ, strømpebukser, vintage tøj, pandehår, ankel,
Ærme, krave, stående, formelt slid, overfrakke, kostume, frakke, vintage tøj, kostume design, kappe,
Frisure, krave, kjoleskjorte, stående, frakke, blazer, sweater, slips, funktionær, lomme,

Fra:Kosmopolitisk USA

Eliza Thompsonsenior underholdningsredaktørJeg er seniorunderholdningsredaktør på Cosmopolitan.com, hvilket betyder, at min DVR altid er 98 procent fuld.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.