390 år gammelt Bonsai-træ fra Japan

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Dette kan ligne dit typiske bonsai -træ, men denne hvide fyr i USA's National Arboretum er virkelig fantastisk: Ikke alene er det 390 år gammel (det betyder, at det går tilbage til 1625!), men det overlevede også USAs atomangreb på Hiroshima i 1945 - og ingen vidste det før i 2001, rapporter Washington Post.

Der var et par spor om dets alder og historie: Det var en gave til USA af en japansk bonsai -mester i 1776 -året, og bagagerummet er ekstremt tyk til et bonsai -træ (det er omkring halvanden fod i diameter). Men det var først, da to brødre fra Japan besøgte arboretet i DC for at tjekke deres bedstefars træ, at dens unikke historie blev afsløret. Ifølge familien var bonsai -træet mindre end to miles væk fra stedet for bombeeksplosionen, som ødelagde næsten 5 kvadratkilometer af den japanske by og overlevede, fordi den lå bag et planteskole væg.

insta stories

Fyrretræet er langt den ældste plante i arboretets bonsai -samling og hædres i denne uge til 70 -årsdagen for bombningen af ​​Hiroshima. Træet har længe overlevet sin forventede levetid - en bonsai lever typisk ikke mere end 200 år. Museets kurator, Jack Sustic, har lagt en fokuseret indsats i at bevare det historiske træs sundhed, herunder vander det dagligt, inspicerer det for insekter, roterer gryden to gange om ugen for solen og endda lejlighedsvis repotting.

"En af de ting, der gør det så specielt, er, hvis du forestiller dig, at nogen har passet på det træ hver dag siden 1625," fortalte Sustic Washington Post. "Jeg kan altid lide at sige, at bonsai er som et verbum. Det er ikke et substantiv; det gør. "

[via Washington Post

Lauren Smith McDonoughSeniorredaktørLauren er seniorredaktør på Hearst.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.