Kvægtrailer blev på magisk vis forvandlet til en luksuscamper af Yorkshire -par

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Når du tænker på luksusindkvartering, er en gammel kvægetrailer måske ikke din første tanke.

Så du kan komme til at blive overrasket, når du ser denne luksuscampingvogn, der blev forvandlet fra et gammelt køretøj af et gård i metal af et par i Yorkshire. Camperen kommer endda med sin egen pizzaovn, brændeovn, tekøkken og væggenstande.

Hele renoveringen kostede produktdesigner Sam og hans kæreste Jessica £ 15.000, og blev omtalt i den nye serie af George Clarkes fantastiske rum. Sam købte kvægetraileren for 4.000 pund på en auktion og afsatte et budget på 10.000 pund til renoveringen. De endte med at bruge en ekstra £ 5.000 i løbet af det tre måneder lange projekt, men den ekstra luksus ser helt sikkert det værd ud for os ...

Kanal 4 - George Clarke's Amazing Spaces - kvæg trailer - luksus camper - pynt

Kanal 4

Parret udstyrede traileren med en udtræksseng, a spisebord og terrassebord for at gøre det til det perfekte hjem væk fra hjemmet. Den måler kun 4 meter ved 2 meter, med hygge som sin forte.

insta stories

Sam designede hele traileren med pladsbesparende præcision og installerede ved hjælp af sin far Colin specialfremstillede vinduer i de gamle kvæglughuller.

Kanal 4 - George Clarke's Amazing Spaces - kvægetrailer - luksus camper - seng

Kanal 4

Kanal 4 - George Clarke's Amazing Spaces - kvægetrailer - luksus camper - brænde

Kanal 4

Et af de mere luksuriøse elementer, der blev indarbejdet i mini-hjemmet, var det sildebensgulv i fransk egetræ.

Det landglade par tænkte først på projektet som en måde at flygte til det store udendørs i weekenderne. Så var parret tilfredse med slutproduktet?

'Jeg er meget glad, jeg kan ikke vente med at gå væk i det. Det har været hårdt arbejde for gutterne, men det er bestemt det værd, 'sagde Jessica.

George Clarkes Amazing Spaces er i gang Torsdage, på kanal 4, kl. 20.00.

Få inspiration, ideer og råd, uanset hvor du er! Følg os på Facebook: Hus Smukt UK | Pinterest: Hus Smukt UK | Twitter: @HB | Instagram: @husbeautifuluk

Fra:Country Living UK

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.