Asparges Suppe Med Havkammuslinger fra Alex Hitz

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

asparges kammusling suppe

Victoria Pearson

Jeg blev forelsket i smag i en tidlig alder i Frankrig, hvor jeg ofte rejste med mine forældre. I 1970’erne smagte der intet som det gjorde i Amerika. Tomaterne, fersknerne, aspargesene, æggene - alt var så anderledes, så levende, så meget selv.

Denne suppe er det tætteste, jeg kender den franske aspargesuppe i min barndom, strålende på en måde, der på det tidspunkt virkede eksotisk for mig: en simpel kombination af porre, kyllingekød og fløde. Ingen majsstivelse (rædsler!) Eller mel i denne suppe - den lækre tykkelse kommer, aldrig så lidt, fra en ensom lille kartoffel. En bid og du og jeg er sammen i det franske landskab.

Selvom asparges er let tilgængelige hele året rundt, er sæsonens højde nu, tidligt forår. Udnyt det - du vil bemærke en enorm forskel. Prøv suppen som en første eller hovedret til frokost eller middag, med eller uden de perfekte havkammuslinger - der er bare ingen måde at gå galt. Eller server kammuslingerne alene eller over en spinatsalat med bacon, når du er i humør.

insta stories

Hvis du er lige så hooked på denne suppe som jeg, eksperimenter lidt - tilføj pocheret rejer, frisk klumpekrabbe eller endda sauterede kyllingemedaljer til en let, men luksuriøs frokost.

Denne opskrift er så let. På ikke meget mere end 30 minutter får du en kosmopolitisk-men-hjemlig, sprængfyldt-med-udsøgt smag, der kan tilpasses uanset hvordan du vælger - men fortæl venligst ikke, hvor let det er, for din gruppe vil tro, at du har simret og klargjort til dage.

Her er et par flere showstoppende ideer: Til frokost serveres suppen med en grillet skinke og ost-sandwich (croque-monsieur, eller tilsæt et æg til en croque-madame), eller fyld demitasse-kopper med suppen ved cocktailtid. Koldt eller varmt, det er virkelig ligegyldigt. Noget dette stilfulde og forunderlige er lige så elsket og alsidigt som en lille sort kjole - og lige så klassisk.

OK, jeg har givet dig masser af serveringsideer til aspargesuppe med perfekte havkammuslinger - hvad er din? Jeg vil meget gerne høre i kommentarerne herunder.

God madlavning! Kærlighed, Alex.

Til suppen

Udbytte: 2 liter, 8 til 12 portioner

ingredienser

8 spsk smør

8 små porre (kun hvide dele), trimmet og hakket

6 kopper vand

1 lille bagekartoffel, skrællet og hakket

2¼ tsk salt

½ tsk stødt sort peber

½ tsk revnet peber

1 kop kyllingekraft

3 pund friske asparges, trimmet, skrællet og groft hakket

1 kop tung fløde

Rutevejledning

1. Smelt smørret i en mellemstor stor gryde, over medium høj varme. Når opskumningen er faldet, skrues varmen ned til lav og porre tilsættes. Lad dem trække, indtil de er bløde, cirka 10 til 12 minutter. Lad dem ikke brune.

2. Tilsæt vand, kartoffel, salt, begge peberfrugter og hønsefond, og skru varmen tilbage til medium-høj. Lad blandingen simre i 15 minutter, til kartoflerne er bløde.

3. Tilsæt asparges og bring suppen i kog i 5 til 7 minutter, indtil den er reduceret med cirka en fjerdedel. Fjern det fra varmen.

4. I en foodprocessor udstyret med et metalblad, purér suppen - om nødvendigt i portioner - indtil den er meget glat, og rør den tunge fløde i.

5. Læg en portion Perfect Sea -kammuslinger i bunden af ​​hver skål, før du tilføjer suppen.

Til havkammuslingerne

ingredienser

2 spsk smør

1 spsk olivenolie

1 pund havkammuslinger

½ tsk salt

¼ tsk sort peber

1 spsk hakket hvidløg

¼ kop tør vermouth

1 spsk citronsaft

1 spsk hakket persille

Rutevejledning

1. Smelt smør og olie sammen i en tung nonstick -stegepande ved høj varme. Kom kammuslingerne, salt og peber i en mellemstor skål og smid kammuslingerne i krydderierne.

2. Når smørets skumdannelse har lagt sig, lægges kammuslingerne i gryden og svitses i 3 minutter, indtil der dannes en brun skorpe.

3. Skru varmen ned til medium-lav og vend kammuslingerne. Tilsæt hvidløg, vermouth og citronsaft og sauter i et minut mere, og sluk derefter for varmen. Fjern kammuslingerne med en tang og læg en portion i bunden af ​​hver suppeskål, før suppen tilsættes.

4. For at servere kammuslingerne alene skal du lægge dem på et fad, hælde den resterende sauce fra gryden over dem og pynt med persillen.

Alex HitzBidragyderAlex Hitz er kok og forfatter og forfatter til My Beverly Hills Kitchen: Classic Southern Cooking with a French Twist.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.