Dreams Soveværelsesmøbler tilbehør

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Overdådige og taktile fløjlsstoffer fremkalder en trøstende fornemmelse, hvilket gør det til det ideelle valg for at tilføje et strejf af luksus til et soveværelse, så der er ingen tvivl om, at du vil elske Hus Smuk samling med drømme og vores nylancerede velourbetrukne soveværelsestilbehør bestående af natborde, tæppeæsker og bænke.

Disse soveværelse møbeltilbehør kan passe ind i dit eksisterende soveværelse, eller endnu bedre, du kan fuldende looket med vores matchende sengestel på Dreams, som vi selvfølgelig kan anbefale!

Se nærmere på ...

BEDSIDE CHESTS, £ 149

Bortset fra en seng er et natbord et vigtigt element i soveværelset. Det er den perfekte opbevaringsstation og bordplade til en potteplante, bordlampe eller bare en kop te.

dreams x hus smukke natborde
(venstre-højre): Grove, Ren, Neva

Drømme

Det Lund og Neva sengekister kombinerer stil med funktionalitet. Med en enkelt skuffe og hyldeplads til at holde din plads organiseret og rodfri, har den også en slank glasplade, der beskytter stoffet mod slid og utilsigtet spild. Og den bedste bit, et integreret USB -ladepunkt giver nem adgang til at oplade din smartphone eller tablet.

insta stories

Den fås i to farver i begge områder, grå og blå, og den matcher Grove og Neva sengestel.

lund sengekiste, drømme x hus smukt
KØB NU: Grove sengebryst

Drømme

neva sengekiste, drømme x hus smukt
KØB NU: Neva seng ved brystet

Drømme

Det Ren ved siden af ​​brystet, betrukket med et mørkebrunt fløjlsstof, er overdådigt og luksuriøst med minimalistiske mørke træben og et guldskuffehåndtag. Matchende med Ren polstret sengestel, den har en glasplade med en enkelt skuffe og er en moderne og stilfuld opbevaringsløsning til hvert soveværelse.

ren sengekiste, drømme x hus smukt
KØB NU: Ren sengebryst

Drømme


TÆNKEDE, 199 kr

Tæppeæsker er det ultimative must-have til tæpper, kast, puder, puder og lignende, og vil se godt ud ved foden af ​​din seng.

tæppeæsker, drømme x hus smukt
(venstre-højre): Grove, Ren, Neva

Drømme

Det samtidige Lund og Neva tæppeæsker, begge betrukket med fløjl, kommer med et dybt opbevaringsrum og bløde tætte toppe, hvilket betyder minimal støj, når låget lukkes. Begge stilarter fås i blå og grå.

tæppeæsker drømme x hus smukt
KØB NU: Grove tæppeæske

Drømme

tæppeæsker drømme x hus smukt
KØB NU: Neva tæppeæske

Drømme

Ligner sengen brystet, den Ren tæppeæske har slanke mørke træben og en slående gulddetalje på låget. Den har en dyb opbevaringsplads, så det er det perfekte tilbehør til at gemme dine ejendele!

ren tæppeæske, drømme x hus smukt
KØB NU: Ren tæppeæske

Drømme


BÆNKE, 179 kr

Med slanke, mørke ben, både Lund og Neva bænke vil se godt ud ved foden af ​​en seng eller foran et vindue (perfekt til salig udsigt!). Det er det ideelle sted at tage strømper og sko på eller sidde ned for at læse en bog eller et blad. Begge stilarter fås i blå og grå.

lund bænk, drømme x hus smukt
KØB NU: Grove bænk

Drømme

neva bænk, drømme x hus smukt
KØB NU: Neva bænk

Drømme

Køb hele samlingen hos Dreams her.


Kan du lide denne artikel? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få flere artikler som denne leveret direkte til din indbakke.

TILMELDE

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.