Besøg Artemests pop-up-butik i New York City

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Når du går gennem Artemests nye Soho pop-up-butik, får du mere lyst til at være på et museum-mellem de fantastiske kuraterede stykker og designer citater på væggene føles det mere som en kunstudstilling end en butik. Det er også en passende stemning for mærket-Artemest, hvis du ikke er bekendt, er en online destination for unik, avanceret håndlavet italiensk kunst og indretning. Og nu kan du for første gang tjekke det hele ud personligt i New York City.

Blå, bord, møbler, rektangel, værelse, arkitektur, reklame, glas,

Sean Litchfield/Artemest

Det er især let at shoppe dine favoritter i Artemest pop-up'en, med scannbare QR-koder på hvert display, kulturambassadører i butik for at besvare spørgsmål og lave demonstrationer, og en stor skærm, som du kan rulle gennem Artemests online -tilbud med på lager.

"Artemest SoHo pop-up er en del af vores strategi om at kombinere fysisk og digital detailhandel," siger Marco Credendino, Artemests administrerende direktør og medstifter i en pressemeddelelse. "Da vi er et digitalt indfødt mærke, udforsker vi offline-detailhandel med en kundecentrisk tilgang og blander de bedste teknologier i klassen, f.eks. AR, med live håndværksdemonstrationer på stedet."

insta stories

Tallerkener, lyserød, tallerken, blomst, afskårne blomster, bordservice, plante, forår, porcelæn, buket,

Sean Litchfield/Artemest

SHOP KOLLEKTIONEN Artemest x Richard Ginori, $ 110 og derover

Pop-up fejrer også lanceringen af ​​Artemests samarbejde med Richard Ginori: Vejen til himlen er brolagt med overskydende, en samling af porcelænsplader, der er inspireret af digteren William Blake. Hver udsmykkede plade har et andet ord (f.eks. "Kærlighed", "mod" og "lyst") til at fortælle en anden historie.



Artemests pop-up butik er åben til og med 31. januar 2019, så der er stadig tid til at kigge forbi. Gå til Wooster Street 39 for at tjekke det ud og se alle disse fantastiske designs selv. Og hvis du ikke kan nå det i tide, kan du altid tjekke ud Artemest online.

Følg House Beautiful den Instagram.

Brittney MorganMarkedsredaktør, Smukt husBrittney Morgan er en kendt havfrue og en jomfru med hang til håndværk, rød læbestift og køber alt for mange kastepuder.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.