Beautiful House

Ideer Til Blomsterarrangementer

8 must-have vaser

"Disse er fra min samling af mindekrus, men ethvert attraktivt krus - eller overdimensioneret kop og underkop - vil klare sig fint. Et krus er et uventet valg til en vase. Du kan have andre stykker i dine skabe og skabe, som du aldrig ville have troet at bruge til blomster. "

TIP: "Det er meningen, at de skal nydes tæt på. Jeg lagde dem på mit natbord, skrivebord og badeværelseshylde. "

Rufino forklarer: "Roser og pæoner i et krus har et rigeligt udseende. For at skabe denne frodige effekt har du brug for masser af blomster. Jeg brugte omkring et dusin roser og et halvt dusin pæoner. "

"Blomster har en tendens til at indrette sig naturligt i en trompetform. De trækker vejret. Jeg fandt min håndmalede tole vase i en antikvitetsbutik. Jeg elsker den kongelige følelse - det får mig til at tænke på et palads eller en adelsmands hus. "

"Søde ærter er en feminin, romantisk blomst - de blødgør trompetens strenge linjer og hårde kanter. Det lyserøde udbrud får mig til at tænke på en stor boldkjole. Hyacinter og ranunculus ville være lige så smukke. "

TIP: "Vær ikke nøjeregnende med dette arrangement. Det skal være løst og luftigt. "

For at skabe dette iøjnefaldende display, Hus Smukt tidligere chefredaktør generelt, Robert Rufino, nu interiørredaktør på Elle Decor, siger: "Jeg brugte anemoner, fordi de har lange halse, der går i forskellige retninger. Jeg kan godt lide bevægelsen, den måde de leger med hinanden i en gruppering. ”

TIP: Du behøver ikke kun at bruge en blomstertype. Knoppevaser er gode til at adskille blomster fra en blandet buket. Spred dem rundt i dit hus.

"En cylinder er den perfekte form til blomstrende grene eller en stor klynge af ekstra-lange stilkede blomster eller blade. Denne er 24 "høj. Jeg fik det hos Crate and Barrel for mindst et årti siden. "

"Jeg elsker kvædenes højhed og nåde. Det er en erklæring - som at have et miniaturetræ i dit hus. Der er seks grene her. Den højeste er omkring fem fod, «forklarer Rufino.

TIP: "Når du bruger en klar cylinder, skal du sørge for, at stilkene er perfekt velplejede. Og du skal skifte vand dagligt. "

"Vidunderligt kurvet, og den smalle hals forhindrer blomster i at sprøjte overalt. En blå og hvid ingefærkrukke - denne er fra John Rosselli Antiques - tilføjer et ekstra dekorativt lag til et blomsterarrangement. "

”Jeg valgte delphiniums, fordi bluesen afspiller ingefærbeholderen. Det er et meget dramatisk udseende. Jeg lagde to dusin stilke - kortest i kanterne, højeste i midten. " TIP: "Der er en overflod af blomster på hver stilk. Når enkelte blomster dør, skal du bare skære dem væk. Delphiniums holder længe. "

"Jeg købte min kande for mange år siden i butikken på Metropolitan Museum. Jeg blev tiltrukket af proportionerne - noget meget romansk over det - og den dybe skovgrønne. Men du kan bruge enhver type: farvet, klart, mælkeglas, majolica. "

”Stænglerne af papegøjetulipaner er sarte - jeg elsker den måde, de vælter på. Med kannens høje, åbne hals kan du skabe en eksplosion af tulipaner, «siger Rufino.

TIP: "Hvis du foretrækker mindre fyrværkerieffekt, skal du tabe et par øre i vandet - stænglerne vil tage sig igen."

"En fodskål bruges normalt til frugt, men jeg bruger også min, et klassisk Tiffany -stykke, til at arrangere frodige blomster som hortensiaer eller pæoner. Det er et smukt midtpunkt. "

”En fodskål er både bred og høj, så jeg ville have en fuld blomst, der også ville give mig højde. Jeg havde kun brug for fire hortensiaer for at skabe dette vellystige, skulpturelle look, «siger Rufino.

TIP: Stilkene skal have forskellige længder, for balance. Dæk skålen med tre blomster, og tilføj derefter den fjerde i en vinkel for højde og mere dimension.

"Elsa Perettis krystal -tommelfingeraftryksskål til Tiffany er så utrolig sensuel. Jeg flyder duftende blomster i det - så dejligt i en entré eller soveværelse. Nogle gange beklæder jeg bunden med sorte sten for at give den en anden dimension. "

"Gardenia er en provokerende blomst, den perfekte partner til sådan en sexet skål. At vågne op til denne duft er et lille stykke himmel, «siger Rufino. TIP: Skær bladene af. Du vil have den hvide renhed, så de er som svaner, der flyder i en dam.