Shingle Style Beach House

instagram viewer

I et strandhus i Long Island, New York, dækkede designer Rob Southern stuen sofaen i Great Plains 'Weathered from Holly Hunt, "et mirakel stof, "siger han," der aldrig ser rynket ud, "og valgte Meridas Bora Bora -tæppe fra Patterson Flynn Martin, fordi" det er så robust og tykt som en flettet reb."

I et vinduesfyldt hjørne er en drejestol dækket af Studio Bon's RicRac, og en chaiselong giver siddepladser uden at blokere udsigten. Glas redeborde fra Hinson.

Mahogni bruges i vid udstrækning i køkkenet, hvor en bagplade i rustfrit stål harmonerer med et Wolf -sortiment. Pindler & Pindler vinyl på skamlerne supplerer den grå vene i kvartsit på øen og afspejler farven på bordpladerne i Cæsarstone. Vedhæng af Boyd Lighting.

Jonathan Adlers Wauwinet -spejl er en sønote i pulverrummet, som er malet i Benjamin Moore Regal Select i Chelsea Gray.

Indgangens vandrette plankepanel, malet i Benjamin Moore Regal Select i Briarwood, står i kontrast til stuens solrige farve, Knoll Textiles 'Ovation.

"Jeg kan godt lide at have døre på cubbies for at holde det ryddeligt," siger Southern om mudderrummet, der er malet i Benjamin Moore Regal Select i Sejldug.

insta stories

Vægge i soveværelset er dækket af Donghia's Silk Texture II, og loftet er malet i Benjamin Moore Regal Select i Night Horizon for at dramatisere det skyhøje rum. De vandrette striber på gardinerne, Hines & Companys Malabar, "efterligner horisontlinjen," forklarer Southern. Tilpasset chaiselong i Great Plains 'Weathered af Holly Hunt. Sengetøj, Schweitzer Linen.

"Ingen grund til at skylle af, bare kom op fra stranden og spis frokost i din badedragt," siger Southern, der beskriver uforgængelighed af et spisebord af Weatherend og Laszlo stole fra Janus et Cie. "Dette bord er, hvor folk sidder for at se solnedgange. Og når det bliver mørkt, fascinerer de blinkende lys, der reflekterer fra vandet. "

"Der er bogstaveligt talt altid nogen herude, fra morgenkaffe til midten af ​​natten," siger Southern om den overdækkede veranda. Når glasdørene er åbne, bliver det en forlængelse af stuen. En stol brugt i det rum - Sutherlands Shadow loungestol - dukker op igen her i en lysere finish. En sektion, kærlighedssæde og ottomaner fra Janus et Cie, dækket af stauder 'Rough' N Rowdy, er uigennemtrængelige for alt fra saltluft til rødvin.