15 Smukke sort / hvide soveværelsesideer

instagram viewer

I det store soveværelse i dette New Jersey hjem (designet af Michael Aiduss), sort forener de forskellige møbler, hvidt hjælper rummet med at føle sig roligt, og gult giver det en smule energisk sjov.

Hvad angår gæstesoveværelset i stylisten Jill Sharp Weeks ' Charleston udlejning, hun gik med sin signaturblanding af neutrale, herunder en jern seng stel og sort-hvidt stribet sengetøj.

Designerne John Mayberry og Antonio Martins tilføjede arkitektoniske fladfil-skabe i dette San Francisco soveværelse så Mayberry ville have en overflade til tegning samt opbevaring til færdige værker. Den neutrale palet fungerer som en ren baggrund for det provisoriske kunststudie.

Gæstesuiten i dette Santa Barbara soveværelse af designer Christina Rottman har en blanding af sort-hvide mønstre med terracotta og røde udskrifter, som hjælper med at binde træbjælkerne i paletten.

Som for Janet Gridleyer soveværelse i hende Minnesota koloniale hjem, et tilpasset vægmaleri med vægmaleri af kunstneren Thomas Darnell for Area Environments stjerner pæoner mod en sort baggrund. Det rene hvide sengetøj med sorte monogrammer forhindrer rummet i at blive for travlt.

insta stories

Designer Betsy Brunham infunderede dette Los Angeles hjem med marokkanske motiver, herunder i det store soveværelse, der har en seng fra Posse Furniture og et shaggy hvidt kast, der tilføjer tekstur til rummet.

Det røde fløjls hovedgærde er "storslået og finurligt", siger designeren af ​​dette Californiens soveværelse, Stephen Shubel. For at forhindre, at hele rummet blev "over-the-top", gik han med en palet af for det meste sort, hvid og elfenben for resten af ​​rummet.