KitchenAids nye mixer i begrænset udgave er smart nok til din køkkenbord

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

KitchenAid's helt ny Limited Edition Stand Mixer, Light & Shadow, er et fantastisk midtpunkt i dit køkken. Hvis du har diskuteret, hvilken af ​​dine go-to køkkenudstyr optjene rettighederne for counter space eller burde være opbevaret væk–Denne mixer er en no-brainer.

Den betagende mixer har en dejlig elfenben tonal mixer farve med en sort geometrisk skål. Den tredimensionelle skål pyntet med nitter følger faktisk legende lys, når den reflekterer eller dæmpes hele dagen. Light & Shadow er den perfekte blanding af elegance, praktisk og kunst.

kitchenaid lys og skygge mixer i begrænset udgave

KitchenAid


KitchenAids design-fremadgående tilgang til denne nye standmixer adskiller den fra tidligere modeller. Holdet valgte den sandfarvede matte nuance til at spejle sand i et timeglas. Det er traditionelt og tidløs, en blanding Jon Bellante, brandets globale marketingdirektør, forstår godt.

"Inspiration er ikke bundet af tid, men dyrkes snarere af en række øjeblikke," forklarer Bellante. ”Light & Shadow er en afspejling af, hvordan kreativitet kan opstå i køkkenet uden varsel og manifestere sig i form af en brunch til venner, en eftermiddagssnack eller et aftensmad om natten - mulighederne er uendelige. "

insta stories

Billetbillet for $ 549,99 igennem KitchenAid og udvalgte forhandlere, The Limited Edition Light & Shadow Stand Mixer kan nu købes. Der er også mulighed for at vælge en lækker, sort skål i rustfrit stål til $ 449,99.

Mixer i lys og skygge og keramisk skål

KitchenAid.com

$549.99

KØB NU

Light & Shadow tjener sin plads som et apparat, du ønsker som omdrejningspunkt i dit køkken. I øjeblikke, hvor solen stråler i dit køkkenvindue, mens du bliver pisket ind i en madlavningshane eller skygger dæmper lyset på en finurlig måde - din køkkenbord får en makeover, uanset om du beslutter dig for at lave mad eller ikke.

Følg House Beautiful den Instagram.

Medgina Saint-ElienAssocieret markedsredaktørMedgina Saint-Elien er House Beautiful's Associate Market Editor, hvor hun dækker alt, hvad dit hjem mangler.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.