17 Indendørs urtehaveideer 2021

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Intet lever en ret som frisk urter, derfor skal du altid have nogle ved hånden. Den bedste måde at gøre det på? Dyrk dem lige inde i dit hjem. Uanset om du bare vil have frisk timian, eller du ønsker at dyrke en række urter, er der masser af smukke indendørs planter og haver at shoppe.

Fra lodrette haveplanter til stabelbare afrundede vi de bedste urtehaverplanter, systemer og kits til hvert budget. Det vil de ikke kun se godt ud i dit køkken (eller uanset hvor du vælger at vise dem), men de tilføjer også smag til dine måltider året rundt. Hvis du er mere en nybegynder til havearbejde, skal du passe på selvvandende muligheder og brugervenlige kits. Har du ikke masser af plads? Der er også hængende og monterede urtehaver, som er ideelle til små rum. Du får friske urter lige ved hånden.

1Triflora Hængende vinduesplanter

Umbraamazon.com
$50.00

$ 36,32 (27% rabat)

insta stories
KØB NU

Denne tredobbelt hængende plantemaskine ville være et godt hjem for alle planter, men det ville være et særligt stilfuldt sted at dyrke tre af dine foretrukne, mest brugte urter.

2Pixel Garden Desktop

Watexamazon.com

$51.00

KØB NU

Dette selvvandende system giver dig mulighed for at dyrke op til otte urter ad gangen, hvilket gør det til det perfekte valg for store familier eller ivrige kokke.

3Mason Jar Indoor Urtehave

Ikke almindelige varer

uncommongoods.com

$20.00

KØB NU

Tilføj en moderne bondegårdsopgradering til dit køkken med disse urtehaver i mason jar. De bruger et passivt hydroponisk system, der sikrer, at dine planter får nok næringsstoffer og fugt. Med andre ord behøver du ikke en grøn tommelfinger for at dyrke dine yndlingsurter.

4Ni-Urter Vindueshave

Amazon

Planters valgamazon.com

$34.99

KØB NU

Hvis du vil dyrke et væld af urter, kommer dette kit i 34 dele med alt, hvad du har brug for til at dyrke ni populære urter, fra koriander og timian til basilikum og oregano.

5Selvvandende køkkenurt

uncommongoods.com

$40.00

KØB NU

Denne selvvandende urtepotte er perfekt til den hands-off planteforælder. Snag en til din go-to urt, eller opbevar nogle få for at vokse endnu mere.

6Urte Havearbejde Kit

Klik og vokseamazon.com

$90.00

KØB NU

Hvis du har et ry for at være en plantemorder, skal du tilføje denne model til indkøbsvognen ASAP. Det gør alt det hårde arbejde for dig. Med indbyggede LED-lys og et selvvandingssystem er alt du skal gøre at tilslutte den og se din have vokse.

7Stabelbart LED indendørs havesæt

Mindful Designamazon.com

$79.99

KØB NU

Denne urtehave har ikke kun indbyggede vækstlamper, den er også stabelbar - hvilket betyder, at du kan få så meget plads til dine urter, som du har brug for.

8Indendørs hængende urtehave

BuiltWithMyBareHandsetsy.com

$53.00

KØB NU

Denne ultra-smarte og alsidige urteplanter fungerer som kunst og rummer masser af urter.

9AeroGarden Harvest Elite

Amazon

AeroGardenamazon.com
$179.95

$ 125,79 (30% rabat)

KØB NU

En anden god mulighed for begyndere i havearbejde, dette havesystem gør det så let at dyrke op til seks urter på samme tid. Det har endda en indstilling for ferietilstand, så dine urter forbliver friske, uanset hvor du er.

10Dugplanter

urbanoutfitters.com

$59.00

KØB NU

Du kan dyrke næsten alt, hvad du vil, inklusive urter, i denne selvvandende smarte planter, der tager kondens fra luften og gør det til vand til din plante.

11Væglomme Planter

FloridejaGreenUpetsy.com

$50.20

KØB NU

For noget lidt mere lavmælt, hænger denne plantemaskine med tre lommer til dyrkning af forskellige planter på din væg for at holde dine tællere klare.

12Hængende have træplanter

HangingGardenCoetsy.com

$59.95

KØB NU

Vi elsker dette twist på den traditionelle hængende plantekurv, der kan bruges indendørs og udendørs.

13Vindue Plant Pod

uncommongoods.com

$25.00

KØB NU

Denne lille plantestang klæber lige til din vinduesrude, frigør dyrebar vindueskarmen og sikrer, at dine urter helt sikkert får nok lys.

14Keramisk hængende planker

Mkonoamazon.com
$29.99

$ 24,99 (17% rabat)

KØB NU

Slanke keramiske plantageejere gør denne lodrette have ultra chic og lille pladsvenlig. Det er fantastisk til urter eller endda sukkulenter og efterfølgende planter, som det ses her.

15Indendørs Jar Herb Garden Kit

Tilbage til rødderneamazon.com

$51.82

KØB NU

Dette kit indeholder alt, hvad en nybegynder urtegartner har brug for, fra jord og frø (basilikum og mynte!) Til opskrifter og mere.

16Vandtank Urtehave

Tilbage til rødderneamazon.com

$98.56

KØB NU

Denne akvaponiske tank er et lukket kredsløb, hvor fisken befrugter urterne, og planterne renser fiskens vand. Alle vinder!

17Vægmonteret plantekasse i træ

FabianWoodworksetsy.com

$138.33

KØB NU

Denne vægmonterede planter er perfekt, hvis du foretrækker et mere industrielt look.

Brittney MorganMarkedsredaktør, Smukt husBrittney Morgan er en kendt havfrue og en jomfru med hang til håndværk, rød læbestift og køber alt for mange kastepuder.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.