Beautiful House

Hus Ture

Årets køkken

instagram viewer
Tekst, skrifttype, logo, cirkel, etiket, billedtekst, grafik,

Taget for bogstaveligt talt kan køkkener være spartanske, lige så funktionelle som garager-og lige så iøjnefaldende. Det er ikke tilfældet hjemme hos en omrejsende designer Michelle Nussbaumer. "Jeg har holdt linjen i maksimalisme i de sidste 30 år," siger dynamoen bag Ceylon et Cie, det 11.000 kvadratmeter store Dallas showroom.

Nussbaumer holdt fast i et mantra - "Gør ting, der ikke er trendy, ting du faktisk reagerer på" - mens de indrettede det nyligt ombyggede lagerhus, hun og hendes mand, Bernard, ejer i Dallas. Hun installerede, hvad der svarer til fire køkkener: Det vigtigste (med et walk-in porcelæns pantry) og en speakeasy indtager første sal, mens ovenpå er et fuldt udstyret køkken og en cocktailbar til underholdning.

Tekst, grundplan, linje, diagram, parallel, plan, skrifttype, design, tegning, teknisk tegning,

Inde i Nussbaumers lagerhus på 18.000 kvadratmeter ligger en labyrint af køkkener, terrasser og studiepladser.

Når de ikke var i Dallas, trak parret sig ofte tilbage til deres hacienda fra 1500-tallet i San Miguel de Allende, Mexico. Så i hovedkøkkenet binder et maya -vægmaleri rummets rødme pink og fed blues sammen.

insta stories
"Jeg kan godt lide at inkorporere det, der gør mig glad i mit eget køkken," siger Nussbaumer. Innovative Thermador -apparater (et mærke, hun har brugt i årtier) og Hudson Valley Lighting armaturer, begge tilgængelige via Ferguson Bath, Kitchen & Lighting Gallery, gør pladsen overordentlig funktionel. "Jeg elsker, at du ikke ser de fleste apparater - de er alle bag lakerede døre," forklarer hun. "Der er noget glam over det."

I sit kunststudie skabte Nussbaumer en ode til madlavningsrummene i Paris: "Det er denne lille lille ting, men alt hvad du har brug for er i den," siger hun og peger på skjulte køleskabsskuffer. Væggene, Ikea -skabe og endda emhætten er pakket ind i en brugerdefineret vinyl trykt med Nussbaumers eget ikat -mønster.

Teatraliteten i det hele burde ikke overraske: Nussbaumer studerede scenografi på college. ”For mig er det sjovt at have fantasy -øjeblikke. Mange designere startede inden for teater - Renzo Mongiardino, Tony Duquette - og dette er teater for livet. Det er virkelig intet anderledes. ”


Værelse, Indretning, Loft, Flise, Ejendom, Væg, Tapet, Bygning, Vægmaleri, Arkitektur,

Hovedkøkkenet

Værelse, Indretning, Gulv, Indretning, Lysarmatur, Gulvbelægning, Skab, Skab, Skuffe, Flaske,

The Speakeasy

Briller, Bygning, Indretning, Værelse, Arkitektur, Vinkælder, Loft, Hylde, Briller, Visionpleje,

Pantries

buet kichen med mønstret tapet

Kunstkøkkenet

Væg, arkitektur, indretning, vægmaleri, kunst, bygning, plante,

Cocktailbaren


Hovedkøkkenet

"Der er en Art Deco -stemning i hele huset," siger Nussbaumer, "men jeg ville stadig have, at det skulle føles som en lager." Upolerede betonvægge og udsatte stålbjælker sidestilles med blanke overflader, fed farve og antikviteter.

indretning, værelse, væg, loft, indretning, glas, lysarmatur, bordplade, hane, vask,
Kunstneren Francisco Morenos Maya-inspirerede vægmaleri er skabt med alle Benjamin Moore-malinger og giver en energisk folie til en lysekrone i Hudson Valley Lighting. "Det er virkelig overskala, men det fungerer med alt, hvad der sker her," siger Nussbaumer. Vasker og vandhaner: Elkay. Opvaskemaskiner (med panelfronter på hver side af vasken): Thermador.

Douglas Friedman

Gardner barstol

Gardner barstol

Dowel

$1,600.00

KØB NU
Eastwood røg tapet

Eastwood røg tapet

Thibaut

KØB NU
Allendale

Allendale

Hudson Valley Lighting

$2,300.00

KØB NU

The Speakeasy

"Hele rummet har en sexet, røgfyldt stemning," siger Nussbaumer. Bogstaveligt talt: "Du kan få en cigar her, hvis du kan lide at ryge."

Værelse, Indretning, Gulv, Indretning, Lysarmatur, Gulvbelægning, Skab, Skab, Skuffe, Flaske,
En indbygget Thermador-kaffemaskine kender Nussbaumers bestilling af drikkevarer, mens en vanddispenser (og vask og vandhane) fra Elkay øger hendes daglige indtag. Vedhæng: Corbett Lighting. Bordplade: Burlington Design Gallery. Skabsmaling: Benjamin Moore. Glasvarer: Neiman Marcus. Hastighedsovn: Thermador.

Douglas Friedman

Broomley

Broomley

Corbett Lighting

$1,530.00

KØB NU
El Cajon lermaling

El Cajon lermaling

Benjamin Moore

KØB NU
Kaffemaskine med Home Connect

Kaffemaskine med Home Connect

Thermador

$3,999.00

KØB NU

Pantries

Kinesiske tedåser og glasglas bruges til opbevaring i madkammeret. To døre ned afspejler et porcelæns spisekammer sit layout - men er fyldt med lidt mere avanceret bytte.

Briller, Bygning, Indretning, Værelse, Arkitektur, Vinkælder, Loft, Hylde, Briller, Visionpleje,
Dette design er inspireret af Danmarks Rosenborg Slot. "Jeg kan godt lide at bruge min mormors middagsfade blandet med salatfade fra Target," siger Nussbaumer. "Det får det hele til at føles så nyt og sjovt." Bordplade: Bergen Dekton af Cosentino. Tapet: Mitchell Black.

Douglas Friedman


Kunstkøkkenet

Nussbaumers eget ikat -print - parret med Thibaut på loftet - eksemplificerer designerens varemærkespil. Når hun laver mad til sin mand her, siger hun, "det føles som om vi er unge og et fjernt sted igen."

buet kichen med mønstret tapet

Douglas Friedman

Jouy tapet i rødt og blåt

Jouy tapet i rødt og blåt

Thibaut

KØB NU
Balboa

Balboa

Troy Lighting

$5.00

KØB NU
Marta 2

Marta 2

Lili cementflise

$10.00

KØB NU

Cocktailbaren

Nussbaumer skabte denne Art Deco-glæde i et værelse med 18 fod høje lofter. "Det var så sjovt at omgive det med brudt geometrisk Silestone af Cosentino," siger hun.

væg, arkitektur, Indretning, vægmaleri, kunst, bygning, plante,
"Jeg beholdt et billede af et vægmaleri, jeg så i Paris, og Paul Montgomery hjalp med at genskabe det på sølvmylar tapet," siger Nussbaumer om vægmaleriet, der nikker til Mowgli fra Rudyard Kiplings 1894 Junglebogen. Vedhæng: Troy Lighting. Bordplade og omgive: Et Noir Silestone fra Cosentino. Barstole: Modshop i en Fabricut -bomuld. Hardware: Emtek. Gulvfliser: Fliseforretningen.

Douglas Friedman

Lejlighedsvis origami bord

Lejlighedsvis origami bord

Donghia

KØB NU
Vervain Secret Garden om sommeren

Vervain Secret Garden om sommeren

Fabricut

KØB NU
Trinity Appliance Pull

Trinity Appliance Pull

Emtek

$188.00

KØB NU

Her er hvordan Nussbaumer sikrede større drama

buet kichen med mønstret tapet

Blandede gulvfliser

For at strække sin forsyning af Lorraine og Marta 2 mønstre fra Lili Cement Tile til Art Kitchen gulvet vævede Nussbaumer i enkle røde Terracotta 5000 fliser til et brugerdefineret design.

Sort, sort-hvid, arkitektur, bygning, byområde, væg, værelse, monokrom, hus, materiel ejendom,

Erklæring Trims

Almindelig støbning - hvem har brug for det? Omkring dørene til hovedkøkkenet med The Tile Shops mørkerøde Rosso Marquina forvandlede dem til andre verdslige portaler.

væg, arkitektur, Indretning, vægmaleri, kunst, bygning, plante,

Fototapeter

Præsidenter over mad og drikkevarer er maya -guder (en Francisco Moreno -skabelse lavet med Benjamin Moore -maling i hovedkøkkenet) og Junglebogen’S Mowgli (af Paul Montgomery i Cocktail Bar).

Værelse, tapet, væg, Indretning, møbler, stue, tekstil, arkitektur, mønster, soveværelse,

Mønstret kabinet

Nussbaumer fik en autokropsbutik til at pakke Art Kitchen’s Ikea-skabe i sin egen rød-og-blå ikat.

Dørhåndtag, Messing, Metal, Guld,

Juvellignende hardware

Accenterne er overalt: Se Emtek's skinnende forgyldte skuffetræk og facetteret, ottekantet håndtag på porcelænsskabet.


Følg House Beautiful den Instagram.