10 bedste spejle i fuld længde 2020

Få dine drømmes overdimensionerede spejl på et underdimensioneret budget med dette guldrammede, 24" brede stående spejl. Du kan også score den med en ramme i sort, sølv, rosaguld eller massivt træ.

I en slank sort og naturlig træfinish står dette moderne, afrundede gulvspejl ikke bare op – det fungerer også som opbevaring med et stigestativ som siddepind.

Hvis din stil er lidt industriel, er dette stående spejl indrammet med hvide rør (som du måske ikke engang ved første øjekast!) det perfekte valg for dig.

Gå au naturale med dette naturlige abaca reb-omviklede spejl. Det vil ikke kun lyse op i dit rum, det vil også tilføje tekstur – og det vil give dit værelse nogle seriøse strandstemninger.

Dette traditionelle spejl giver en helt fantastisk stilerklæring. Hvis guld ikke er din ting, kommer det også i antik sort og bladsølv.

Perfekt til et lille rum eller et teenagerværelse, dette stående spejl gør dobbelt funktion. Bare åbn den for at afsløre et smykkeetui og sted til opbevaring af tilbehør på kroge og hylder.

Indrammet i træ med afrundede kanter viser dette overdimensionerede spejl i fuld længde, at nogle gange er det enkle det smukkeste. Monter den på væggen eller læn den på gulvet – uanset hvad, så er det en vinder.

Dette væghængte hvide gulvspejl er omtrent så enkelt, som det bliver, hvilket betyder, at det kan fungere i ethvert rum og med næsten enhver indretning. Den kommer også i sort og guld, hvis hvid ikke er din stil.

Dette ikoniske Anthropologie-spejl er blevet set i hjemmene hos influencers og bloggere i løbet af de sidste par år, og det er let at se hvorfor. Med sin udsmykkede ramme og ekspansive bredde er den helt sikkert en opmærksomhedsfanger.

Selvom det ikke er en fritstående mulighed, hvis du leder efter et traditionelt, stilfuldt skrånende gulvspejl, er denne også overdimensionerede mulighed en tyveknægt. Derudover kommer den i sort, champagnesølv, kobber, hvid og flere andre farver.