De 6 bedste abonnementskasser for plante- og havearbejde

Hvis du elsker blomstrende løg, så tilmeld dig Månedens Løg-klubben i 3, 6 eller 12 måneder og modtag et sæt forplantede løg, såsom tulipaner eller påskeliljer, tilpasset til årstiden. Den første ordre kommer med en dekorativ potte, som du kan bruge hele året ved hver ny pærelevering. Når du har nydt blomsterne, gem løgene og genplant dem udendørs i haven. Mange vil vende tilbage og blomstre igen næste år (bare lad løvet være intakt, indtil det falmer helt, så løget kan lave energi til næste års blomster).

KØB NU

Hvis du elsker stueplanter, skal du vælge letplejede, kæledyrsvenlige eller sjældne abonnementsvalg, og du vil modtage en plante pr. kvartal med detaljerede plejekort. Virksomheden lancerede for nylig en kulinarisk kollektion, som indeholder urter som Basil Genovese og italiensk persille, eller spiselige ting som Scallion Tokyo Long eller Tomato Marriage Heirloom. Selvom de kulinariske planter ikke er en del af deres abonnementsservice, er deres nye kollektion en god måde at bygge din spiselige have med etablerede planter.

KØB NU

Selvom det ikke ligefrem er en abonnementstjeneste, får du sunde frøplanter sendt lige til døren. Hvis du er for nervøs til at starte planter fra frø eller blot ønsker at komme i gang med sæsonen, finder du urter, grøntsager, frugter og prydplanter i 2- eller 6-pakninger. Planterne er små (1 til 3 tommer høje), fordi de er frøplanter, ikke planter i fuld størrelse, men de vil vokse med tiden. De er et smart valg til stauder, som typisk er meget dyrere, når de købes som modne planter.

KØB NU

Hvis du ønsker at udvide din stueplantesamling, finder du to abonnementsmuligheder: Classic, som indeholder favoritter som f.eks. schweizisk osteplante og Pet Friendly, som omfatter planter såsom ric rac-kaktus, som anses for at være ikke-giftige for kæledyr af ASPCA. Efter de første tre måneders forpligtelse kan du til enhver tid annullere eller sætte dit abonnement på pause (f.eks. hvis du skal på ferie). Deres mangfoldige udvalg gør dem til de bedste for både nye og erfarne planteforældre.

KØB NU

Hvis du kan lide ideen om havearbejde, men virkelig ikke er sikker på, hvor du skal starte, kan denne abonnementsboks, tilgængelig i intervaller fra måned til måned, 3, 6 eller 12 måneder, er et godt sted at begynde din planteopdragelse rejse. Hver kasse vil indeholde en sæsonbestemt plante, beholder, vækstmedier og sjove accenter såsom plante-id-mærker eller dekorative sten til et sjovt DIY-plantningsprojekt, selvom du aldrig har dyrket noget.

KØB NU

The Bouqs Co. Friske buketter

Måske elsker du blomster, men ønsker ikke at skulle vande planter eller finde en plantepasser, når du rejser. Denne abonnementstjeneste giver dig mulighed for at vælge en månedlig buket, sendt direkte til din dør, i tre forskellige størrelser (original, deluxe og grand), og du betaler aldrig for forsendelse på abonnement Ordre:% s. Gå videre og forkæl dig selv!

KØB NU