Eta Aquarid Meteor Shower

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Cinco de Mayo er ikke den eneste fest, der finder sted i aften - Moder Natur fejrer også, men med et lidt mere prangende show. Tidligt om morgenen den 6. maj blev den Eta Aquarid meteorregn vil regne helt ned 20 til 40 stjerneskud i timen.

Det helt naturlige fyrværkeri får deres navn fra Eta Aquarii, en stjerne i stjernebilledet Vandmanden, hvor meteorer ser ud til at dukke op. Men ildkugler stammer faktisk fra en anden kilde.

Vandmanden konstellation
Stjernetegnebilledet Vandmanden tager efter

Getty Images

Hvert år krydser Jordens kredsløb med banen til Halleys komet. Mens heldige seere kun vil se kometen selv hvert 75. år, bliver dets bageste støv og snavs årligt vist, når de to stier krydser hinanden.

Halleys komet
Halleys komet er den eneste komet, der er synlig for det blotte øje, og som helt sikkert vil dukke op inden for en menneskelig levetid. Det besøgte sidst i 1986 og vender tilbage i 2061.

Getty Images

insta stories

Mens meteorbyger sker ret ofte, er tidspunktet for denne især perfekt. Det er fordi i modsætning til Lyrid bruser for et par uger siden vil der ikke være nogen himmelske kroppe, der overstråler det. Planet Earth er også planlagt til en ny måne i aften - hvilket betyder, at den glødende kugle, der ellers ville skylle himlen, reduceres til bare en svag skygge.

Indstil din alarm i to timer før daggry for optimal visning - hvis du ikke drak for mange margaritaer natten før, altså.

[h/t Mental tandtråd

Caroline PicardSundhedsredaktørCaroline er sundhedsredaktør på GoodHousekeeping.com, der dækker ernæring, fitness, wellness og andre livsstilsnyheder.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.