15 bartilbehør til at forbedre dine hostingfærdigheder

instagram viewer

Vi tjener en kommission for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Uanset om du er en cocktailkender eller en vinelsker, er der altid plads i din hjemmebar til helt nyt bartilbehør. Fra sommer underholdende i have til vinterfestsæsonen er det en nem måde at cementere din titel som vært med mest muligt ved at holde dit barware på lager.

At have et bredt udvalg af glasvarer og barværktøj ved hånden betyder, at du altid er klar til at bruge dit mixology-færdigheder lige ved hånden, perfekt til spontane aperitiffer efter arbejde eller sidste øjeblik hosting. Uanset om du har en bar vogn, en hel hjemmebar (heldig dig), eller bare en køkkenbord og lidt entusiasme, kan det rigtige bartilbehør forvandle oplevelsen af ​​at lave drinks fra en opgave til en lækkerbisken.

Vi har samlet vores yndlingsglas, bartilbehør og værktøj, så du nemt kan genopfriske din barware-samling.

1

The Essential Cocktail Shaker - bedste bartilbehør

Bee Cocktail Shaker i sølv

Hus Smuk markedsplads

housebeautiful.co.uk

£14.00

insta stories
KØB NU

Fremstillet af let at rengøre rustfrit stål og udsmykket med et dejligt honeycomb-design. slank cocktailshaker er et must-have bar for amatørmixologer og erfarne bartendere ens.

2

Art Deco Champagne Coupes - bedste bartilbehør

Sæt med to Art Deco Ridged Champagne Coupeer

Ikke på High Street

£25

KØB NU

Selvom de traditionelt er beregnet til Champagne, tror vi, at disse coupéer ville være et godt match til en lang række forskellige cocktails og mocktails. Rammede detaljer tilføjer et ekstra specielt touch, det samme gør de slanke stilke.

3

2-i-1 Jigger - bedste bartilbehør

Jose Cocktail Jigger, rustfrit stål

Made.com

Bloomingvillemade.com

£11.00

KØB NU

Enkelt eller dobbelt? Denne jigger i rustfrit stål er en hurtig, problemfri måde at måle dit humør på. Vi elsker kontrasten i det sorte håndtag med metalmålekopperne.

4

Luksus oplukker og propsæt - bedste bartilbehør

Megan Agate Åbner & Stopper Sæt i Blå

Hus Smuk markedsplads

housebeautiful.co.uk

£36.00

KØB NU

Lavet af halvædel agat er denne troværdige duo af en flaskeåbner og prop en iøjnefaldende måde at forny din hjemmebar på. Hardwaren i rustfrit stål gør den ultra holdbar, mens guldfinishen tilføjer et strejf af luksus.

5

De genanvendelige glassugerør - bedste bartilbehør

Ouzoud-glassugerør - rav, blågrøn og klar (sæt med 6)

Nkuku.com

£20

KØB NU

En praktisk pakke med seks solide glassugerør i en blanding af blågrøn, rav og transparent finish. En bæredygtig mulighed, der også ser godt ud. Derudover kommer de med en børsterenser!

6

Den brugervenlige isterningbakke - bedste bartilbehør

QuickSnap™ Plus isterningbakke

Marks og Spencer

Joseph Josephmarksandspencer.com

£12.00

KØB NU

Undgå en islavine med denne smarte isterningbakke. Designet til at frigive en enkelt isterning ad gangen, skal du blot dreje bakken for at løsne terningerne og derefter trykke på hver kontakt individuelt for at frigøre. Inkluderingen af ​​et låg betyder, at der heller ikke vil være nogen fryserspild.

7

The Sleek Wine Cooler - bedste bartilbehør

Paloma vinkøler i sølv

Hus Smuk markedsplads

housebeautiful.co.uk

£28.00

KØB NU

Form og funktion kombineres i denne markante vinkøler i rustfrit stål. Det slående perlemor-indlæg tilføjer et ekstra specielt touch til det, der allerede er ét stilfuldt stykke barware.

8

The Rattan Coasters - bedste bartilbehør

Hvidkalkede rattanbrikker (sæt med 4)

Det Hvide Selskab

£16

KØB NU

Håndlavet i Indonesien, dette sæt hvidkalkede rattan-coasters har et distinkt boho-look og -fornemmelse. Lige noget for at beskytte borde mod vandmærker og skrammer.

9

The Handy Cocktail Picks - bedste bartilbehør

Kobberbelagt kuglecocktail

drinkstuff.com

drinkstuff.com

£10.99

KØB NU

Spyd så mange pynt, som du har lyst til med disse praktiske cocktailplukke. Disse er lavet af holdbart rustfrit stål og kan genanvendes, hvilket gør dem til et perfekt alternativ til plastikcocktaildekorationer.

10

The Essential Proptrækker - bedste bartilbehør

OXO Softworks proptrækker

Dunelm

dunelm.com

£9.00

KØB NU

En proptrækker er essentiel i enhver hjemmebar. Denne klassiske stil har rustfrit stål for holdbarhed, plus et håndtag, der er let at gribe. Bunden i vejret!

11

Papirservietter - bedste bartilbehør

Unikko serviet 20-pak

Nordisk Rede

£4.50

KØB NU

Dekorative papirservietter som disse er en genial måde at hæve cocktailtimen på, især når de har et tryk så fed som dette. Brug, når du serverer drinks for et klassisk touch.

12

The Highball Glass - bedste bartilbehør

Lineært højkugleglas

Dunelm

dunelm.com

£4.00

KØB NU

Perfekt til lange cocktails, dette highball-glas har en præget finish for et slående look. Et sæt af disse er lavet af højkvalitetsglas og holder i mange år fremover. Endnu bedre, den tåler opvaskemaskine, ideel til oprydning efter festen.

13

Det komplette sæt bartilbehør - bedste bartilbehør

Værktøjssæt i hamret rustfrit stål

John Lewis & Partnere

John Lewis & Partnere

£30.00

Køb nu

Hvis du starter din barware-samling fra bunden, er et barware-værktøjssæt et godt sted at starte. Denne inkluderer en si, en dobbeltmålejigger, en isterningtang, en flaskeåbner og en muddler, alt sammen holdt pænt sammen i en holder.

14

Glaskaraffen - bedste bartilbehør

Karaffelkaraffel af glas med prop

Graham og Green

grahamandgreen.co.uk

£39.95

KØB NU

Løft din hjemmebar og hæld din yndlingsvin eller spiritus i denne unikke glaskaraffel. Vi elsker den usædvanlige form og dristige stopper. Tag med ud til middagsselskaber for at imponere dine gæster.

15

Isspanden i rustfrit stål - bedste bartilbehør

Homiu isspand med låg og tang

The Range

therange.co.uk

£19.99

KØB NU

Den to-liters kapacitet på denne troværdige isspand betyder, at du ikke har travlt med kolde drikke. Dobbeltvægget for maksimal isolering, denne isspand er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet for en slank finish.

Følge efter Smukt hus Instagram.

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.