Cambridges forventes at "snub" Sussex under U.S. Royal Tour

instagram viewer

Prins William og Kate Middleton forbereder sig på en kongelig rundrejse i USA, og man skulle tro, at de ville få tid til at besøge dem Prins Harry og Meghan Markle (som bor i Californien), men der er tilsyneladende ikke tid i deres rejseplan.

Familien Cambridge er på vej til USA for at få Earthshot Prize-priserne, og kongelig ekspert Neil Sean siger (via Expressen) "Det ville være en ideel situation at tage sig tid til at mødes. Når man tænker over det, både i det samme land og væk fra nysgerrige øjne, fordi det er lidt nemmere at komme væk fra medierne derovre, fordi det er så stort et sted. Du kan aftale at mødes hvor som helst, men det vil desværre ikke være muligt."

"De planlægger en spækket tidsplan uden privat tid til besøg," fortsatte han. "Meget flot og kongeligt sat. Alt dette er centreret om det faktum, at William har meget svært ved at komme videre fra alle de beskyldninger, som Harry har fremsat om ham og hans familie via Oprah."

Tilbage i oktober sagde den kongelige ekspert og forfatter Phil Dampier stort set det samme til

insta stories
Solen, og bemærkede, at det er usandsynligt, at Kate og William vil blive hos Meghan og Harry - mest på grund af sikkerhedsproblemer: "Hvis de blev hos Harry, ville det blive til en cirkus og også være et sikkerhedsmareridt, der tager opmærksomheden væk fra den grønne sag, så jeg forventer, at William og Kate koncentrerer sig om deres indsats og ikke mødes med dem."

Phil bemærkede også, at "William og Kate altid har været meget populære i USA, men har ikke været der i nogen tid, så de vil gerne booste deres profil."

Fra: Kosmopolitisk USA

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

©Hearst Magazine Media, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.