Amazon Prime Early Access Sale 2022: Køb KitchenAid Stand Mixer

instagram viewer

Bagesæsonen er over os! Efterhånden som luften bliver køligere, får lysten til friskbagte tærter, hjemmebagt brød og ferie cookies ser ud til at vokse. Det er som om du praktisk talt kan lugte den søde duft af græskartærte og chokoladekager, der svæver fra ovnen, bare drømmer om det.

Hvis tanken om at bage får dig til at føle dig begejstret, så vent til du ser den aktuelle pris på enhver bagers drøm, KitchenAid Artisan stativmixer med vippehoved. Med Amazon Prime Early Access Salg starter lige nu (to gange på et år, hvor heldige er vi?) KitchenAids bedst sælgende standmixer er over $100 i rabat. Ja, seriøst.

KitchenAid Artisan stativmixer med vippehoved med hældeskjold,

Artisan Stativmixer med vippehoved med hældeskjold,

KitchenAid Artisan stativmixer med vippehoved med hældeskjold,

$400 hos Amazon

Og har vi nævnt dette salg slår prisen fra sidste års Black Friday-aftale og endda Prime Days pris tidligere i år? Hvis en KitchenAid har stået på din ønskeliste, er det nu, du skal gøre dette ønske til virkelighed. Endnu bedre, vær helten i dine kæres bryllupsregistre og julegavelister henter en til dem mens du er i gang.

insta stories

Det KitchenAid Artisan Series Stativmixer med vippehoved inkluderer en 5-liters skål, der kan lave nok dej til ni dusin småkager eller fire brød i én omgang. Med en sådan kapacitet tjekker du bagning af din ferie-to-do-liste på ingen tid!

Hvad mere er, er det KitchenAids Artisan Mini Plus 3.5-Qt. Stativmixer med vippehoved er også til salg for Early Access Prime-tilbud, hvis din boligsituation ikke kræver den store størrelse. Lige nu kan 3,5-quart mini-modellen også vindes op til hele 32 procent rabat (hvilket også kommer ud til at være over $100 i rabat).

Tal om at gøre din tid i køkkenet effektiv, inkluderet i dette fantastiske udsalg er en fladpisker, trådpisk og endda en dejkrog, der vil gøre servering af et frisk brød sammen med din yndlings vintersuppe nemmere end nogensinde før!

Ikke kun til bagning, du kan også hente en række tilbehør til din KitchenAid som en pasta rulle eller grøntsagsskærer for at forenkle måltidstilberedningen. Det bliver virkelig din bedste ven i køkkenet.

Det vigtigste spørgsmål er, hvilken af ​​de 20+ KitchenAid farvemuligheder vil du vælge?


Følg House Beautiful videre Instagram.

Fra: Country Living USA
Hovedbillede af Emily Rochotte
Emily Rochette

Freelance skribent

Emily Rochotte er freelanceskribent og social media manager, der dækker livsstil, rejser og bryllupsindhold.