Imponerende øko-hus lavet af lokalt træ til salg-Ejendomme til salg i West Midlands

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Wordsley Eco House er et unikt miljøvenligt hjem i landsbyen Wordlsey, West Midlands, bygget med naturmaterialer fra det omkringliggende land.

Bygget i 2009, miljøvenlig indkvartering har fantastiske trækonstruktioner, som alle blev bygget ved hjælp af træ fra skoven bag ejendommen, herunder en skræddersyet sød kastanjetrappe, en sød kastanje -balkon med udsigt over haven og søjler og bjælker i træ.

Dette indhold er importeret fra {embed-name}. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Wordsley Eco House - West Midlands - udsigt - Jægere

Jægere


Familiehjemmet er indrettet over tre etager og kan prale af en ekspansiv have, dejlig naturskøn udsigt over fire amter og fem kirker samt et motionscenter/vinkælder.

Der er også fire soveværelser i ejendommen, en åben planløsning og spisestue, og en undersøgelse.

Gulvvarme findes i hele hjemmet, med individuelle termostater til hvert værelse. Andre moderne fordele omfatter CCTV og solpaneler.

insta stories

Haven består af en muret grillplads med bålplads, dam, pynt, græsplæne, drivhus og tredobbelt garage. Haveentusiaster vil sætte pris på de mange modne planter, buske og frugttræer, der grænser op til haven, som også har en fiskedam med et smukt vandelement og et gartner WC.

Denne ejendom er tilgængelig for £ 795.000 igennem Jægere.

Tag en tour:

Wordsley Eco House - West Midlands - spisestue - Jægere

Jægere

Wordsley Eco House - West Midlands - terrasse - Jægere

Jægere

Wordsley Eco House - West Midlands - lounge - Jægere

Jægere

Wordsley Eco House - West Midlands - BBQ - Jægere

Jægere

Wordsley Eco House - West Midlands - have - Jægere

Jægere


Relateret historie

Kæmpe skotsk slot til salg for mindre end £ 900k


Katie Avis-RiordanJeg er webskriver på Country Living og House Beautiful

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.