Disse smarte hjem kan forvandle ethvert rum med det samme

instagram viewer

Belysning spiller en central rolle i at skabe den rigtige stemning i ethvert rum og være i stand til at styre lysstyrken, stemningen og den jævne farve på dine lamper med et par svirp med fingeren er en Game changer. Selvom du har prøvet smarte stik eller lysbånd, vil du måske kombinere al din smarte teknologi i et sammenhængende system, der kan styres på en enkelt app, som f.eks. GE CYNC App.

Appen kan styre ethvert GE CYNC smart home-produkt (og mere, hvis du bruger de praktiske smarte stik). Det giver mulighed for at oprette brugerdefinerede indstillinger, uploade billeder af dine værelser for at gøre appen utroligt personlig og indstille tidsplaner, så dit hjem automatisk tilpasser sig dine præferencer.

Se ovenstående og læs videre for at få tips til at bruge kraften i smarte innovationer til at ændre din indretningsstemning.

  • Skift dine almindelige pærer ud med farveskiftende, som f.eks GE CYNC fuldfarve smarte pærer. Brug appens praktiske farvehjul til at skabe en personlig glød i millioner af farver. For eksempel kan grøn belysning understrege dine blomstrende stueplanter og skabe en beroligende følelse, eller op til en fødselsdagsfest.
    insta stories
  • Skift til varmere lys for en hyggelig nat. Du kan også konvertere ethvert apparat, som en duftende luftfugter, til en smart ved at installere GE CYNC Smart-stik, der med det samme øger charmen for alt fra tv-kiggeri til læsning.
  • Spejl den filmiske oplevelse af en biograf med GE CYNC lysstrimler i fuld farve placeret strategisk omkring din stue. De giver en lav glød, der ikke forstyrrer handlingen på skærmen. Hyggelige tæpper og smøragtige popcorn fuldender scenen, for et smart alternativ til din lokale multiplex.