Amanda Holden og Alan Carrs €1 sicilianske ejendom er til salg

instagram viewer

Amanda Holden og Alan Carr's smuldrende siciliansk feriehus fra BBC One's Amanda og Alan: Det italienske job er til salg for 127.500 kr. - og den er blevet totalrenoveret.

Serien i otte dele, som blev sendt i starten af ​​året, fulgte duoen, da de forvandlede to €1-ejendomme til ét stilfuldt hjem, hvor de tacklede det fra bunden. Fra VVS og puds til at vælte gammelt badeværelse vægge afsluttede de deres gør-det-selv-projekt på kun tre måneder.

Casa Alamanda, der ligger i middelalderbyen Salemi på Sicilien, er nu klar til at nye ejere kan flytte ind. På markedet for €145.000 (£127.500) vil alle indtægter blive delt mellem Comic Relief og Children in Need.

De fuldt møblerede to-soveværelse, to-badeværelses lejlighed nu prale af en rummelig stue, spisestue, moderne køkken, og tre balkoner, der hver tilbyder malerisk udsigt over det omkringliggende landskab. Den renoverede ejendom, der spænder over 1.399 m2, omfatter også aircondition, varme og funktionelle elektriske systemer.

amanda alan det italienske job, 06 01 2023,3,amanda holden, alan carr, spændings-tv, napinterest ikon

Amanda og Alan diskuterer designbeslutninger på showet

N/A//BBC
insta stories

'Opmærksom på italienske ejendomssøgende! Leder du efter det perfekte tilflugtssted i hjertet af Sicilien? Se ikke længere,' siger Rightmove-opslaget. 'Dette rum er fuldt møbleret og er klar til at du kan flytte ind og gøre det til dit eget. Gå ikke glip af denne mulighed for at gøre denne lejlighed til dit eget stykke paradis.'

hjem fra bbc's 'amanda alans italienske job' til salg på rightmovepinterest ikon
Højrebevægelse

Tidligere talte Amanda om showet: 'Alan og jeg fandt på ideen til dette show sammen og henvendte os til BBC, da vi vidste, at det var det perfekte hjem. Vi er begge meget passionerede omkring interiørdesign, og vi vil være meget praktiske og sprøjte noget tiltrængt liv ind i et område på Sicilien, der har brug for noget Holden og Carr-magi.'

hjem fra bbc's 'amanda alans italienske job' til salg på rightmovepinterest ikon
Højrebevægelse

Alan og Amandas ejendom er et af de mange tomme huse, der sælges på Sicilien til bundpriser for at hjælpe med at genoprette lokalsamfundet. Tilbage i 2019 var den lille bakketop by Sambuca, på den italienske ø Sicilien, også sælger ejendomme til en god pris på €1.

Ifølge data fra Rightmove er søgninger efter boliger på Sicilien mere end tredoblet (+255 procent) siden showet begyndte i begyndelsen af ​​januar sammenlignet med samme periode sidste år.

Diletta Giorgola Spinola, leder af bolig hos Italy Sotheby's International Realty tilføjer: 'Vi er begejstrede for at være en del af dette fantastiske initiativ fra BBC for at støtte to meget vigtige velgørende organisationer. For yderligere at støtte denne fantastiske sag, vil vi ikke acceptere nogen kommission på salget, og vi kigger frem til at finde den perfekte køber til dette specielle hjem, som er lavet med kærlighed, hårdt arbejde og humor.'

Denne ejendom er i øjeblikket på markedet for €145.000 (£127.500) hos Sotheby's International Realty via Højrebevægelse. For at følge med i showet, besøg bbc.co.uk.

Følge efter Smukt husTikTok og Instagram.


Rejseredigeringen
Clifton vaskeskab i taupe
gevir Clifton vaskeskab i taupe
£2.023 på antler.co.uk
Kredit: Antler
Tinly Summer Bloom Floral rejsepude og øjenmaske
Tinly Summer Bloom Floral rejsepude og øjenmaske
55 £ hos Ted Baker
Kredit: Ted Baker
Eco Picnic Basket Call Of The Wild - Peachy Pink - Lille
Sunnylife Eco Picnic Basket Call Of The Wild - Peachy Pink - Lille

Nu 40% rabat

61 £ hos AMARA
Kredit: Amara
Bærestrop strandhåndklæde
Bærestrop strandhåndklæde
7 £ hos H&M
Kredit: H&M
Rejse Vasketaske Minis Sæt
Rejse Vasketaske Minis Sæt
22 £ på fils.co
Kredit: Fiils
Rendezvous undertøj og vasketøjsrejsetaskesæt med to
Rendezvous undertøj og vasketøjsrejsetaskesæt med to

Nu 60% rabat

£9 hos Oliver Bonas
Kredit: Oliver Bonas
Soundbox 4-Spinner Wheel 77cm Stor Kuffert
American Tourister Soundbox 4-Spinner Wheel 77cm Stor Kuffert
185 £ hos John Lewis
Kredit: John Lewis & Partners
Aesop Adventurer Roll up sæt
Aesop Adventurer Roll up sæt
45 £ hos Cult Beauty
Kredit: Cult Beauty
Hovedbillede af Lisa Joyner
Lisa Joyner

Senior Digital Writer, House Beautiful og Country Living


Lisa Joyner er Senior Digital Writer hos House Beautiful UK og Country Living UK, hvor hun har travlt med at skrive om hjemmet og interiør, havearbejde, hunderacer, kæledyr, sundhed og velvære, landskabsnyheder, inspiration til små rum og de hotteste ejendomme på markedet.