Diane Keaton renser sit skab i denne video

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Allerede organiseret alt i dit hjem? At se en anden rydde op i sit rum er den næstbedste ting, især når den person er det Diane Keaton. Den prisvindende skuespillerinde postede en video på Instagram af sig selv, der gør rent i sit skab, og det er sindssygt underholdende.

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se på Instagram

Klædt i helt sort med en baseballkasket med ordet "KOOK" på, står Keaton i en neutralt tonet gang foran sine signaturhatte i begyndelsen af ​​videoen. "Det er længe siden," siger hun. "Jeg mener, jeg har meget tøj, og det er på tide, at jeg slipper det." Og jeg vil give det til goodwill, fordi det er latterligt. "

Da Keaton kommer til sit skab, starter hun ved den nederste skuffe, som er meget dyb. En efter en trækker hun et par seler, et par jakker og nogle sko frem og fortsætter med at smide dem på gulvet. "Gjorde jeg en sjov, da jeg købte disse?" griner hun, mens hun holder et par sorte platformstøvler op med røde, orange og gule flammer, inden hun tilføjer bunken. Hun beslutter sig for at beholde et par ekstremt store sort-hvide snøresko med prikker (TBH, de ligner meget klovnesko), som hendes ven Ray Azoulay, der ejer en butik ved navn Obsolete, gav hende.

insta stories

Iført en ansigtsmaske, tager hun derefter til Goodwill og bærer fire hvide plastikposer fyldt med donationer... Det viser sig, at butikken er midlertidigt lukket på grund af pandemien. Nåh, Marie Kondo ville stadig være stolt.

Følg House Beautiful den Instagram.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.