"Today"-showfans mister det over Al Rokers episke reaktion på intens on-air-debat

instagram viewer

Med al indberetningen Al Roker gør på I dag vis, det er ikke ofte, at en historie får ham til at få en visceral reaktion. Alligevel kunne han, efter at have hørt en spændende debat mellem et par af hans medankre, ikke lade være med at dele sin morsomme kommentar.

I løbet af et segment den 12. april, Hoda Kotb,Savannah Guthrie og Jenna Bush Hager diskuteret, hvordan amerikanere havde det med at organisere deres hjem, mens de følte presset for at holde rent. Efter at trioen brugte et par minutter på at fortælle historier om deres egne processer for organisering, vendte de til sidst opmærksomheden over på meteorologen for hans daglige vejrrapport.

Som det viser sig, var Al ikke så rørt over emnet, og han lod sine medspillere vide, da kameraet landede på ham. "Åh gud!" sagde han i showet mens han dækkede øjnene med hænderne.

youtube ikonSe hele indlægget på Youtube

"Hvad, husker du ikke de dage?" spurgte Savannah, mens Jenna og Hoda grinede ved siden af ​​hende.

"Åh, jeg kan ikke huske det! Du rystede mit sind! Jeg kan ikke komme i tanke om noget... jøss!" svarede Al.

insta stories

Den udsendte journalists ærlige reaktion stoppede ikke der. Da Savannah, Hoda og Jenna forsøgte at forstå hans perspektiv på emnet, trådte han væk fra satellitvejrkortet og fortsatte med at spøgefuldt banke hovedet.

"At tale for hver fyr herude - ingen er ligeglad!" Al tilføjede.

twitter ikonSe hele indlægget på Twitter

Fordi hans svar på damernes debat var større end livet, I dag showfans elskede at se det spille i luften. De kommenterede det endda, da et klip af øjeblikket startede cirkulerer internettet.

'I dag'

'I dag'

'I dag'

SE NU PÅ FUBO TV

"Elsker AL! Hans reaktion er hysterisk!" skrev en person på YouTube. "Als reaktion sjov!" en anden bruger tilføjet. "Alt det var ret sjovt," svarede en anden seer.

Som seerne måske ved, er hans lethjertede reaktioner en fast bestanddel i morgennyhedsprogrammet. Tilbage i februar fangede kameraet hans imponerende ansigtsudtryk som han hørte Craig Melvin, Sheinelle Jones og Dylan Dreyers tager på vaskevaner. Hvad mere er, havde han fans, der mistede det, når spurgte han Hoda at snacke på en Payday-bar med ham i slutningen af ​​marts.

Nå, den I dag show ville bestemt ikke være det samme uden Al.

Fra: God husholdning USA