Chip og Joanna Gaines auktionerer 'Fixer Upper'-slottet

instagram viewer

Ringer til alle Fixer Øvre fans: Hvis du nogensinde har undret dig over, hvordan det er at bo i en af ​​dem Chip og Joanna Gaines' renoveringsprojekter, du har nu chancen for at købe den flotteste af alle og flytte direkte ind. Parret bortauktionerer deres ikoniske Cottonland Castle i håb om, at det vil blive "et elsket hjem igen," ifølge en erklæring. Beliggende på en 1,6 hektar stor ejendom i (hvor ellers?) Waco, Texas, blev Cottonland Castle først bygget i 1890 og blev til sidst et historisk vartegn i 1977. Ifølge Wall Street Journal, selve slottet inspirerede navnet til sit kvarter, som nu kaldes Castle Heights.

I 2019 købte Chip og Joanna Gaines det nedslidte slot til en ikke-oplyst pris og brugte tre år på at genoprette det til sin fulde herlighed. Og på ægte Magnolia-manér lod designduoen os se hele renoveringen udfolde sig i deres special Fixer Upper: The Castle. (Psst! Du kan streame showet nu på Max.)

Cottonland Castle betragtes som Gaines mest ambitiøse projekt til dato, og det er ikke svært at se hvorfor. Slottet strækker sig over mere end 6.000 kvadratmeter og er fyldt med old-school funktioner som et kortrum og butlers pantry. Ikke alene fyldte parret ejendommen med honduranske mahognipaneler, Caen-sten og Carrara-marmor, men de byggede også en vinterhave til stilfuldt indendørs-udendørs ophold. Resultatet? Et slot, der passer til moderne kongelige.

insta stories

Selvom det er mere typisk at opføre et hus til salg, er en auktion et særligt godt træk for unikke boliger som slottet, fordi deres værdi kan være svær at udpege. Budgivning gennem Concierge-auktion begynder den 20. juli og slutter den 27. juli. Før du sætter et minimum ned på den paladslige ejendom, er der et par grundregler, du skal kende: Godkendte budgivere skal foretage et depositum på $100.000 og vise bevis for midler. Hvis en budkrig med høje indsatser føles en anelse for intens, så læs videre for at få et intimt kig på stedet, før det går, går, væk!