'Sælger OC'-stjernen Tyler Stanaland forlader Oppenheim-gruppen

instagram viewer

Sælger OC kan miste en af ​​sine OG-stjerner efter to sæsoner. Tyler Stanaland meddelte torsdag, at han rejser Oppenheim-gruppen at arbejde hos Douglas Elliman.

"At forlade Oppenheim Group var ikke en nem beslutning, men er den rigtige beslutning for mig og mine klienter," fortalte Tyler Mennesker. "Jeg slutter mig ikke kun til min far og bror hos Douglas Elliman, jeg tilslutter mig et brand, der har en enestående rækkevidde og tilstedeværelse på markedet med et kendt netværk af agenter og brancheledere."

Tyler Stanaland
Sami Drasin

Før han kom til The Oppenheim Group i 2021, arbejdede Tyler sammen med sin far hos familiemægleren kaldet John Stanaland Group i 12 år. John Stanaland Group blev en del af Douglas Elliman i januar. På det tidspunkt annoncerede agenturet, at Tylers far John Stanaland og hans 11-mandshold ville være baseret på Ellimans Newport Beach-kontor.

instagram ikonSe hele opslag på Instagram

Hvornår Mennesker spurgt om, hvad dette karrieretræk betyder for Tylers rolle i Sælger OC, svarede han,"Sælger OC drejer sig om agenter hos Oppenheim Group. Fra i dag vil jeg arbejde hos Douglas Elliman."

insta stories

Selvom det ser ud til at være sandsynligt, at Tyler ikke længere vil være en rollebesætning i Real Estate Showet, udelukker det ikke helt, at han ikke vil være med i det. Han kunne optræde, der involverer møde med sine venner på showet. I løbet af sæson to var han potentielt udforske et romantisk forhold med Alex Hall. Parret kan stadig navigere med det til eller fra kameraet. Fans kan også finde håb i de seneste nyheder Heather Rae El Moussa er ikke længere en rollebesætning på Sælger Sunsetmen delte, at seerne stadig kan se hende i et par afsnit. Skulle Tyler ikke længere optræde på Sælger OC, måske vil en ny agent komme ind på scenen.


Elsker du at vide, hvad dine yndlingsstjerner laver? Samme. Lad os følge med dem sammen.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Hovedbillede af Kelly Allen
Kelly Allen

Associeret redaktør

Kelly Allen er den nuværende Associate Editor på Smukt hus, hvor hun dækker design, popkultur og rejser til digital og trykt magasin. Hun har været med holdet i næsten tre år, deltaget i branchearrangementer og dækket en række emner. Når hun ikke ser alle nye tv-serier og film, gennemser hun vintagebutikker, beundrer hotelinteriør og vandrer rundt i New York City. Hun har tidligere arbejdet for Lækkert og Kosmopolitisk. Følg hende videre Instagram.