21 påskepynt at købe til 2023

instagram viewer

Lav et statement denne påske med Lights4Funs pastelfarvede æggelys. Hvert æg har et andet mønster, inklusive stjerner, striber og pletter. De er en fantastisk måde at vække glæde på.

Disse hængende ægdekorationer, der hver især er designet med en plettet tekstur for at efterligne mønsteret af rigtige æg, er ideelle til at hænge på grenene på dit påsketræ.

Lys dit skrivebord eller entre op konsolbord med dette charmerende gule påsketræ. Du skal blot hænge med dine yndlingsdekorationer, spænde med lys og nyde. Den fås også i hvid.

Gør du hjemmet klar til påskeæggejagt? Fuldend looket med disse pastelfarvede LED stearinlys fra Lights4Fun. Med en realistisk flamme skal du blot indstille til seks timers timeren for problemfri belysning.

Skab et statement derhjemme med denne 'Eggcited' påskegors, komplet 24 balloner i pastelfarver af pink, orange, gul og grøn. Perfekt til at vise over døre, buegange eller på en væg.

Den perfekte måde at skabe et lyst og farverigt påskebord. Dette fantastiske abstrakte serveringsfad fra vores egen House Beautiful kollektion på Homebase giver øjeblikkelig farvepaletinspiration til middagsbordet.

insta stories

Du har måske hørt om juleguirlander eller endda en efterårsguirlande, men har du overvejet en påskeguirlande? Denne stil fra Lights4Fun byder på pastelfarvede påskeæg, kviste af kunstig eukalyptus og blinkende LED-lys.

Vi elsker disse smukke påskehængende dekorationer, som er geniale til at pifte dit påsketræ op.

Gør dit hjem klar til den lange påskeweekend med denne smukke dørkrans fra Etsy. Den måler 45 cm og har en fantastisk eukalyptus og miniatureæg for at skabe et realistisk look.

Denne smukke papirguirlande, som kan købes for kun £2, har ordene "Glad påske" på forskellige stykker kort. Vent forud for den lange weekend.

Bag nogle lækre påskegodbidder med dette prisbillige kageudstikkersæt fra Dunelm. Med kanin- og ægformer er den perfekt til at holde børnene underholdt.


Lisa Joyner er Senior Digital Writer hos House Beautiful UK og Country Living UK, hvor hun har travlt med at skrive om hjemmet og interiør, havearbejde, hunderacer, kæledyr, sundhed og velvære, landskabsnyheder, inspiration til små rum og de hotteste ejendomme på markedet.