Årets dyrelivsfotograf 2017 -finalister er blevet offentliggjort

instagram viewer

Mats Andersson, fra Sverige, fangede dette røde egern, der foder i et grantræ på en gåtur i februar nær sit hjem.

Justin Hofman fra USA så på, hvordan denne lille flodmundings søhest 'næsten hoppede' fra den ene smule naturligt affald til det næste på et rev nær Sumbawa Island, Indonesien.

David, fra New Zealand, fangede en flok elefanter på deres aftenbesøg i et vandhul i Kenyas Maasai Mara National Reserve. Da hunnen, der førte flokken, kiggede lige på ham, sagde David, at hendes blik var 'fuld af respekt og intelligens'.

Ashleigh besøgte Alaskas Lake Clark National Park i håb om at fotografere en familie af brune bjørne. 'Jeg blev forelsket i brune bjørne,' sagde hun. 'Denne unge unge syntes at tro, at den var stor nok til at kæmpe mor til sandet. Som altid spillede hun med, fast, men tålmodig. '

Andrey var på en ekspedition til Okhotskhavet i det russiske Fjernøsten i håb om at fotografere laks. Men da han hoppede i vandet, befandt han sig omgivet af tusinder af havengle. Han var nødt til at kæmpe mod stærke strømme og undgå en mur af netnet for at fange dem parring.

insta stories

Tyohar, fra Israel, så parret quetzals fra daggry til skumring i mere end en uge, da de leverede mad til deres to kyllinger i den costaricanske skyskov i San Gerardo de Dota.

Denne tigerunge var heldig at overleve, efter at have været fanget i fire dage, inden han blev opdaget i en regnskov i Aceh -provinsen på den indonesiske ø Sumatra.

Qing fotograferede denne trio af klovneanemonefish, mens han dykkede i Lembeh -strædet i North Sulawesi, Indonesien.

Disse Weddell sæler blev fotograferet af Laurent i det tidlige forår i østlige Antarktis, da moderen introducerede sin hvalp til det iskolde vand.

Glimt af en lynx - finalist af årets unge dyrelivsfotograf (11-14 år)

Det lykkedes Laura at spore den illusive iberiske gaupe, en truet kat, der kun findes i to små bestande i det sydlige Spanien. Hun så på i halvanden time. 'Dyrenes indstilling overraskede mig,' sagde hun. 'De var ikke bange for mennesker, de ignorerede os simpelthen.'

På Dutch Harbour på Amaknak Island i Alaska, USA, samles skaldede ørne ofte for at drage fordel af fiskeindustriens rester. "Jeg lå på min mave på stranden omgivet af ørne," sagde Klaus. 'Jeg lærte personer at kende, og de måtte stole på mig.'