Juni 2015 Redaktionsbrev

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Chefredaktør Newell Turner forklarer sin June Editor's Letter collage.

Papirprodukt, Blågrøn, Publikation, Aqua, Papir, Turkis, Kreativ kunst, Bog, Håndværk, Kærlighed,

1. Tracks in Indigo er et linnedtryk fra christopherfarrcloth.com.

2. Remy in Loquat er et linnedtryk fra raoultextiles.com.

3. Det er den ægte vare: Russian Baths of Brooklyn, 1200 Gravesend Neck Rd., Brooklyn, NY. russianbathofny.com.

4.Kips Bay Boys & Girls Club fejrer 100 års forandring af liv. "Store futures starter her." Hus Smukt fortsætter med at være en stolt sponsor af det årlige Kips Bay Boys & Girls Clubs Decorator Show House i New York City. En af de tre originale indretningsarkitekter i Amerika!

5. Lakeret Raffia i kobolt fra phillipjeffries.com.

6. Det har været en stor ære at styre den eneste ene Hus Smukt for de sidste fem år. Næste år fejrer magasinet 120 -års jubilæum, og jeg er meget stolt over at have fungeret som dets 22. chefredaktør. Jeg havde disse Tiffany & Co

insta stories
. manchetknapper indgraveret, da jeg trådte ind i stillingen, og jeg har brugt dem næsten hver arbejdsdag. Selvom jeg stadig vil arbejde med Hus Smukt i min rolle som redaktionel direktør for Hearst Design Group vil disse manchetknapper altid minde mig om en helt særlig tid i min karriere.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.