Suzanne Kasler South Carolina Home Tour

instagram viewer

Marley, husejernes blødcoated hvede terrier, slapper af i solrummet i et feriehus i Palmetto Bluff, South Carolina, designet af Suzanne Kasler.

Det stiliserede mønster af en Manuel Canovas blomster - som dækker Suzanne Kasler til Hickory stol vingestol og blev også brugt til gardinerne - giver et spark til den ellers traditionelle bolig værelse. Et par sofaer fra Cameron er betrukket med et Kravet -stof. Lampen var lavet af en delft-urn fra det 18. århundrede. Tæppe, Stark. Sofabord, Rose Tarlow Melrose House.

I køkkenet har den brugerdefinerede tinhætte tyngden af ​​"en europæisk stenpejs," siger Kasler. Rundt om på øen har Hickory Chair -stole slipcovers i et Nancy Corzine -linned med snor og knapper i et Ralph Lauren Home -linned. Et par Cameron lænestole er i et Elizabeth Benefield linned. Lysekroner, Dennis & Leen. Backsplash i Delft fliser, renæssance flise og bad.

Den kinesiske konsol i Chippendale-stil er af Gustav Carroll. Mirror Friedman Brothers. Vintage palmetrælamper, Parc Monceau.

insta stories

En kraftfuld blå-hvid løber fra Stark snor sig ned ad postens tilpassede trappe. Udseendet er "friskt, sjovt og dramatisk," siger Kasler. Den ene væg er hængt med kundernes samling af landskaber i lavlandet. Dug i et Ebanista -stof med Schumacher -kant. Vægge, Benjamin Moores hvide due.

Kojerummets møllearbejde er malet i PPG Porter Paints 'Shrinking Violet; tæpper, fyrretræskegle; rattan stol, Joseph Konrad.

Rummets vægfarve, Limoges Blue af Glidden, fremkalder sommerhimmel.

I masterbadet er væggene beklædt med Boussacs Tarantelle -tapet, blomster på en platingrund; lysekrone, Vaughan.

En vindueskrog i masterbadet bliver et praktisk rum med en tilpasset forfængelighed. Cameron -stolen er betrukket med Nancy Corzine -stoffer. Knækglaslampe, Erika Reade. Sconces, Circa Lighting.

Kan du se noget her, du kan lide? Tjek vores shopping guide for hvor man finder den.

Denne historie dukkede oprindeligt op i juli/august 2017 -udgaven af ​​House Beautiful.