Denne eklektiske Texas Cottage er en dyreelskers drøm

instagram viewer

En antik fransk pink marmor kappe tilføjer et arkitektonisk omdrejningspunkt til stuen i dette lille efterkrigstidens sommerhus. Boynton revitaliserede antikke stole med et brunt fløjl fra Silk Trading Co. og puder med et grønt Kravet -fløjl, hvilket skabte en klædelig kontrast til sisaltæppet.

En samling ornamenter af millefiori og Murano-glas hviler på et antikt bord i marmor. "Når jeg finder noget, jeg kan lide, fortsætter jeg efter det som en skør," siger Boynton.

"Jeg har denne syge kærlighed til kunstværker, men jeg er ved at løbe tør for plads, så det bedste valg er at stable det op," siger Boynton. Han anvendte denne strategi med stor effekt på biblioteket, malet i Sherwin-Williams 'nådeløse oliven i højglans. Hans samling af malakitobjets d'art hviler på et antikt skrivebord. Ananas nålepuden er Boyntons håndværk.

I soveværelset skabte Boynton en dramatisk baggrund for sengen ved at hænge en valance fra loftet og langs væggen og beklæde baldakinen i et navy-hvidt gittermønstret stof. Coverlet er en antik suzani, og de monogrammerede shams er fra Pottery Barn.

insta stories