Benjamin Dhongs klassiske jul

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

En arkitektonisk krans af Benjamin Dhong

Mange af jer husker det måske fantastisk badeværelseat San Francisco designer Benjamin Dhong dekorerede til San Francisco Decorator's Showhouse. Jeg vidste godt, at denne mand var talentfuld og klog, men jeg var ikke klar over omfanget af hans kreativitet. Se bare denne fantastiske krans, som Ben designede til ferien! Ben blev inspireret af nogle gamle arkitektoniske graveringer, som han havde fundet, så han scannede dem, arrangerede dem og lod dem derefter trykke på linned. Han tog stoffet og limede det til en 20 'skum firkantet doughnut. Geni!

Kransens forside er acanthusornamentet på en korintisk søjle, mens siderne har klassiske arkitektoniske motiver som æg og dart. Ben spøgte med, at "decoupage er tilbage". Godt, hvis dette er decoupage for det 21. århundrede, så tæl mig som dens #1 fan!

(For at se mere af Bens arbejde, besøg venligst hans internet side.)

insta stories
Bånd, Festforsyning, Blågrøn, Aqua, Papirprodukt, Turkis, Rektangel, Knude, Til stede, Kreativ kunst,
Kunst, Klassisk arkitektur, Relief, Tegning, Maleri, Kunstværker,

Billeder med tilladelse fra David Duncan Livingston, fotograf.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.