Blake Shelton og Gwen Stefani åbner op om deres ferietraditioner med børn

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hvis du kan tro det, Blake Shelton og Gwen Stefani er i gang med deres femte feriesæson sammen. På nuværende tidspunkt har parret skabt et par traditioner for deres lille familie, med mindst en bygget op omkring Gwens tre sønner Kingston, 13, Zuma, 11 og Apollo, 5. Alle forældrene derude (især de små) vil måske stjæle denne idé!

"I vores hus er det bogstaveligt talt kaos," fortalte Blake Shelton E! Nyheder af julemorgen. ”De har det øjeblik, hvor de løber gennem den indpakningspapirvæg, som hun sætter op hvert år. Det er omtrent det eneste, jeg tror konsekvent sker. ”Ja, en indpakningspapirvæg. Genuis! Til Stemmen værter, det er et stykke indpakningspapir tabt, men for børn er det dybest set cirkus. Chip og Joanna Gaines gør det samme for deres børn hvert år, som de har talt om her.

Gwen tilbød mere om familiens ferierutine. "Mig og Blake vil have en tradition for altid at prøve noget nyt," siger hun. "[Vi] kigger bare på internettet og finder ligesom en opskrift: 'Det ser lækkert ud. Lad os prøve det! ' Ved du? "Sidste år forberedte parret Timpano Dome, en italiensk kødfuld pastaret pakket ind i en smørskorpe. "Jeg ville gøre det igen," afslører Gwen. "Men han siger: 'Nej, vores tradition er ikke en tradition.' Jeg var som, 'Okay, lad os gå videre.' "Psst... psst... prøv disse

bedst bedømte juleopskrifter fra Pinterest, Gwen!

Blake forklarer, at hvert år med børn er en anden fortælling. "Du ved, et år vil der være en kamp om et legetøj, som de andre ikke fik. Og det næste år kommer de alle sammen. "Nå, alle med børn (eller søskende) kan forholde sig til den ene.

Hvis du følger trop med Blake og Gwens idé, vil du måske sørge for, at indpakningspapir, børnene bulldoser igennem, ikke er den dyre! 😅 Giv dem IKKE Venner indpakningspapir eller noget fra Eddie Ross 'gaveindpakningssamling, for eksempel.

Leder du efter mere konkrete ideer til sjove måder at fejre ferien med din familie? Tjek disse 11 ferietraditioner at stjæle fra dine yndlingsbloggere, eller hvis du ønsker at piske noget nyt op i år, kan du betale vores komplette feriemiddagsguide.

Følg House Beautiful den Instagram.

Kelly CorbettNyhedsforfatterKelly er nyhedsskriver på House Beautiful, hvor hun dækker lidt over alt lige fra dekoration af trends og must-have-produkter til alt, der omfatter donuts eller glitter.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.