Jeffrey Bilhuber Design Citater

instagram viewer

Mød Jeffrey

Indretning handler om det store billede. Hvis du siger, 'jeg vil gerne have en lyserød lampe', og jeg går og henter en lyserød glaseret keramisk lampe, skal du fyre mig. Hvad en dekoratør gør, er at bringe dig en blå-hvid Delft-lampe og sige: 'Dette ville se perfekt ud i et lyserødt rum.'

Hans designfilosofi

Jeg nærmer mig huse som historiker. Du lærer så meget på steder som Mount Vernon og Monticello. Dette skab med vinduer er inspireret af dem i Beauport, i Gloucester, Massachusetts.

Designer Tips: Hans bøger

I sin nyeste bog, Vejen hjem, Bilhuber giver os et intimt kig på 12 af sine interiører, der hver definerer "American Beauty" i sit på en bestemt måde. "Sig 'fransk', 'engelsk' eller 'svensk' stil, og du forestiller dig straks et værelse," sagde han siger. "Men hvad er 'amerikansk'? Vi blander det så meget - fra nyklassicistisk til moderne - i samme rum. " Hans andre bøger inkludererDesign Basics og Definere luksus.

Hans yndlings sofa

Du kan gøre alt til en Bridgewater -sofa. Dæk den med chintz, tweed eller en cabana -stribe. Sæt en nederdel på den, eller ej. Det er en klassisk form, der passer ind overalt.

insta stories

Hans yndlings tid på året

Min yndlingssæson er efterår: æbler, brande i pejsen, Thanksgiving.