Sådan vælger du et område tæppe

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Træ, værelse, Indretning, Gulv, Brun, Gulve, Hjem, Ejendom, Stue, Væg,

Chuck SchmidtGetty Images

1. At vælge et tæppe, der er for lille.

Skimpe på størrelse, og dit værelse vil se mindre ud. "Du har brug for dit tæppe til at sætte grænser, og jorden dine møbler," siger indretningsarkitekt Danielle Oakey. "I en stue definerer dit tæppe samtaleområdet, og det skal være stort nok, så i det mindste møblernes forben er på det."

"I soveværelset vil du mærke tæppet på dine fødder, når du står ud af sengen," siger indretningsarkitekt Amber Lewis. "Jeg kan godt lide at to fødder strækker sig ud over sengen på hver side."

2. Forsøger ikke på lagdeling.

Hvorfor vælger folk ofte et for lille tæppe? Tinier tæppe = tyndere pris. "Vi er lagdronningerne," siger Lewis om sit designteam. "Køb et neutralt jutetæppe-som renser rigtig godt, selvom du har pletudsatte børn eller kæledyr-og placer dit mønstrede tæppe over det."

Her er hvad hun mener (se mere på Lewis 'blog):

insta stories
Værelse, Indretning, Gulv, Gulve, Møbler, Tekstil, Hjem, Hus, Indretning, Stue,

Hilsen af ​​Amber Interiors

God rengøring's Home Design Director Sarah Richardson har et andet smart trick til at fylde et stort rum til langt færre penge, end et stort brugerdefineret tæppe kan køre dig. "Ideelt set bør tæppets kanter være 12 til 14 tommer fra rummets omkreds," siger hun. "Hvis dit værelse er langt og smalt, og du leder efter en overkommelig mulighed, kan du overveje at lægge to tæpper side om side og forbinde dem med et stærkt tæppebånd fra en isenkræmmer."

3. Lad dit væg-til-væg-gulvtæppe være blottet.

"Vær ikke bange for at lægge et tæppe over tæppet," siger Oakey. "Det tilføjer legende og samler dit værelse med de grænser, det har brug for."

4. At vælge dit tæppe sidst.

Hvis du indretter dit værelse fra bunden, skal du først vælge tæppet. Det er det stort, slagkraftigt stykke, der binder et værelse sammen, og hvis du venter til du har lagt den sidste kastepude, kan du søge i flere måneder, før det perfekte tæppe kommer rundt. (Selvom du kunne gå med noget neutralt, indtil tæppeguderne giver dig et bedre valg).

"Når vi designer et værelse, vælger vi tæppet og smider derefter puder, tekstiler til gardiner og mere på gulvet med det og vælger det, der passer bedst til tæppet," siger Lewis.

5. At være bange for mønster.

En vis kontrast (læs: et sødt tryk) er nødvendigt for at skabe et lykkeligt rum. "Brune vægge, en brun sofa og et brunt tæppe får et værelse til at se fladt og intetsigende ud," siger Oakey.

6. Springer tæppepuden over.

En tæppepude fjerner glidning og glidning og tilføjer et lag af komfort under fødderne - især til et fladt vævet tæppe. "Tæppe er ubrugelig," siger Lewis. "Det virker ikke, og vil ødelægge dine trægulve med dets klæbrighed."

7. Savner en rabat.

"Hvis du leder efter en god pris på unikt, vintage tæppe, som et persisk eller tyrkiske kilim, så prøv eBay, "siger Oakey. "Det samme er tilfældet med Etsy - genbrugsbutikker sender ofte der. jeg kan også lide TæpperUSA. De har et stort udvalg og driver altid salg. "

Fra:God husholdning USA

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.