Bearby x West Elm Launch Chunky Strik Vægtede tæpper i fløjl, Tencel

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Det er ingen hemmelighed det vægtede tæpper er blevet mere og mere populær i løbet af de sidste par år, takket være virksomheder som Gravity (originalen!) og kendte favoritter som Blanquil. Og da vægtede tæpper er kendt for at hjælpe med sensoriske tilstande og lindre angst, er det ikke overraskende, at de er blevet så store.

TENCEL ™ vægtet tæppe

Bearabywestelm.com

$279.00

KØB NU

Men når det kommer til stil, er de fleste vægtede tæppemærker ret basale. Det er der Bearaby kommer ind - det kombinerer alle fordele ved et vægtet tæppe med den hyggelige æstetik ved det også populære tykke tæppe. Selvom det kommer i standardvægte som 15, 20 og 25 pund, napperen, mærket signatur tæppe, er i modsætning til mange andre vægtede tæpper, fordi det faktisk ikke indeholder vægte syet indeni. Garnet er snarere fremstillet med flere lag organisk bomuld for at gøre det tungere, mens det stadig forbliver superblødt og åndbart på samme tid.

insta stories

Velvet vægtet tæppe

Bearabywestelm.com

$249.00

KØB NU

Nu har Bearaby indgået et partnerskab med West Elm for at lancere en ny vægtet tæppekollektion, og det er endnu sødere og hyggeligere, end du kan forestille dig. Med mærkeets vægtede tæpper til et helt nyt niveau med West Elms bæredygtige materialer tilbyder Bearaby to forskellige typer af deres tæpper i to materialer: tencel og fløjl. Hver tæppeform findes i alle tre vægtindstillinger og flere farveveje: Stone White, Frost Grey og Glass Blue til tencel -tæppet; Dusty Blush, Platinum, Nightshade, Marble White og Sunbeam Yellow for fløjlsmuligheden.

De nye tæpper kan købes online på West Elm og Bearaby fra i dag (okt. 30), eller du kan tjekke dem personligt i butikker i New York, Santa Monica, Chicago, Miami og Austin. Begge websteder har en praktisk guide til at bestemme, hvilken vægt der skal købes, men for en hurtig opsummering: Generelt vil du have en vægtet tæppe til at være cirka 10 procent af din kropsvægt (så 15 pund ville være ideelt for en person, der vejer omkring 150, og så på.)

Køb andre topvægtede tæpper

Den klassiske napper

Den klassiske napper

Bearabybearaby.com

$249.00

KØB NU
Original tyngdekraft tæppe

Original tyngdekraft tæppe

Tyngdekraftamazon.com

KØB NU
Layla vægtet tæppe

Layla vægtet tæppe

Laylalaylasleep.com

$129.00

KØB NU
BlanQuil Chill Tæppe

BlanQuil Chill Tæppe

Blanquilamazon.com

$299.00

KØB NU

Dette indhold er importeret fra {embed-name}. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.


Følg House Beautiful den Instagram.

Brittney MorganMarkedsredaktør, Smukt husBrittney Morgan er en kendt havfrue og en jomfru med hang til håndværk, rød læbestift og køber alt for mange kastepuder.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.