All-Clads nye FusionTec-køkkengrej er eksklusivt tilgængelig hos Williams Sonoma

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hvis du er på markedet for high-end køkkengrej, vi har gode nyheder! For at fejre sit 50-års jubilæum lancerede All-Clad netop en helt ny serie af køkkengrej i rustfrit stål udelukkende kl Williams Sonoma.

Williams Sonoma

Fusiontec suppe gryde

Helklædt williams-sonoma.com

$249.95

KØB NU

All-Clads nye FusionTec-køkkengrej er bygget med en stålkerne designet til jævn opvarmning. Endnu bedre, hvert stykke af den nye linje har en naturlig keramisk finish, der er super let at rengøre og modstandsdygtig over for pletter og flis. Desuden er køkkengrejet kompatibelt med alle komfur, og det kan tåle ovn og slagtekyllinger helt op til 500 grader.

Andre bemærkelsesværdige funktioner? Køkkengrejet tåler opvaskemaskine, og stykkerne har drypløse hældningsfælge, så du ikke skal bekymre dig om spild.

Den nye serie indeholder fire forskellige stykker køkkengrej. Der er en universalpande, der - som navnet antyder - kan bruges til at tilberede næsten alt, fra pastasauce til kød. Linjen indeholder også en syvkvart lagerpotte til madlavning af gryderetter og pasta plus en suppe med en firkvart til dampning af grøntsager og simrende supper. Universalpanden, gryden og suppegryden leveres alle med tætsluttende låg i rustfrit stål. Samlingen indeholder også en stegepande, der har et håndtag i rustfrit stål, der er designet til at forblive køligt.

insta stories

FusionTec-serien er en ideel samling ovn til bord, og fås i tre farver: sort, platin og rosenkvarts. Køkkengrej af høj kvalitet kommer med en høj pris. Priserne starter ved $ 179,95 for stegepanden. Men den smukke serie er designet til endnu længere brug, så det er investeringen værd, hvis du elsker at lave mad.

Køb All-Clads nye FusionTec-køkkengrej på Williams Sonoma

Fusiontec 7-delt sæt

Fusiontec 7-delt sæt

Helklædtwilliams-sonoma.com

$999.95

KØB NU
Fusiontec Universal Pan

Fusiontec Universal Pan

Helklædtwilliams-sonoma.com

$299.95

KØB NU
Fusiontec stegepande

Fusiontec stegepande

Helklædt williams-sonoma.com

$179.95

KØB NU
 Fusiontec 7-Quart Stockpot

Fusiontec 7-Quart Stockpot

Helklædt williams-sonoma.com

$299.95

KØB NU

Følg House Beautiful den Instagram.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.