11 soveværelser skotsk palæ, Rothes Glen House, til salg

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Rothes Glen House, der ligger lige uden for Rothes i Spey Valley, er en spredt Skotsk Baronsk palæ, der er på markedet til samme pris som en central London-etværelses lejlighed.

Rothes Glen House blev bygget i 1893 og tidligere kendt som Birchfield House og har været en familieejendom, en skydehytte indtil anden verdenskrig og Gordonstoun School. I 1946 blev huset solgt, og det blev drevet som et landstedshotel indtil 1998. Siden 2004 er det blevet fuldstændig renoveret og er nu et ekstraordinært privat hus.

I et område med et fantastisk landskab kommer den ekstravagante skotske ejendom komplet med 11 soveværelser, otte receptioner, en kælder, bibliotek, fitnesscenter og røgrum. På bagsiden af ​​huset er en vuggestuefløj med børnehave, badeværelse og legerum sammen med en husholderske.

Rothes Glen House - Skotland - Rothes - skotsk palæ - udvendigt - Savills

Savills

Ejendommens omdrejningspunkt er imidlertid det firkantede centrale tårn, der er fire etager højt og har et forkromet og crenalleret væghoved med kanonvandstud og et vinkeltrappetårn.

insta stories

Vidunderligt restaureret og dækker et indre rum på 14.887 kvadratmeter, palæ viser smukke periodeelementer såsom en kuplet af farvede glas, et italiensk mosaikgulv, smedejerntrappe, en hvid marmorpejs og højt dekorerede lofter i gips.

Den smukke grund strækker sig til 9,3 hektar, der består af haver, en lukket gårdhave, en terrasse med et springvand, en smuk rosenhave og en dam med en ø, som nås med en træbro. Indkørslen op til huset er omkranset af kirsebærtræer og garagen sidder i nærheden.

Denne ejendom er tilgængelig for £ 1.100.000 igennem Savills.

Tag en tour:

Rothes Glen House - Skotland - Rothes - skotsk palæ - entré - Savills

Savills

Rothes Glen House - Skotland - Rothes - skotsk palæ - køkken - Savills

Savills

Rothes Glen House - Skotland - Rothes - skotsk palæ - stue - Savills

Savills

Rothes Glen House - Skotland - Rothes - skotsk palæ - badeværelse - Savills

Savills

Rothes Glen House - Skotland - Rothes - skotsk palæ - soveværelse - Savills

Savills

Rothes Glen House - Skotland - Rothes - skotsk palæ - haver - Savills

Savills

Få inspiration, ideer og råd, uanset hvor du er! Følg os på Facebook: Hus Smukt UK | Pinterest: Hus Smukt UK | Twitter: @HB | Instagram: @husbeautifuluk

Katie Avis-RiordanJeg er webskriver på Country Living og House Beautiful

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.