Knockhall Castle i Skotland er til salg for £ 130.000, men det har intet tag

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Knockhall Castle er en ekstraordinær historisk ejendom, der går tilbage til 1500 -tallet og har kongelige forbindelser.

Beliggende nær det maleriske Skotsk kystlandsbyen Newburgh i Aberdeenshire, ejendommen er blevet annonceret for at have et godt bolig- og kommercielt potentiale af ejendomsmæglere Savills.

Når det er sagt, er slottet en bestemt 'fixer-upper', da det faktisk ikke har tag i øjeblikket. Det er dog en fantastisk mulighed for at restaurere en ejendom rig på kulturarv.

I det 13. århundrede var slottets sted ejet af familien Sinclair. Selve slottet menes at være blevet bygget til Henry, Master of Sinclair, senere den 6. Lord Sinclair, i det 16. århundrede og en sten dør overligger udskåret med datoen '1589' understøtter dette begreb.

Knockhall Slot

Savills

Knockhall Slot

Savills

Og måske mere imponerende, i 1589, opholdt kong James VI sig på Knockhall Castle som gæst.

Det B -listede planlagte monument er på registret for Scottish Castle Initiative, som anerkender slotte, der er værd at genoprette og tilskynder til investering i Skotlands kulturarv.

insta stories

Knockhall Slot

Savills

Knockhall Castle - Aberdeenshire - Skotland - fra afstand

Savills

Selvom det kan ligne en ruin, er slot har en solid struktur med fire stenvægge, store rektangulære vinduer og et tårn, som er udvendigt intakt.

'Slottet og stedet i Knockhall er blevet ansvarligt stabiliseret af den nuværende ejer, som er noget af en ekspert på restaurering af gamle bygninger, 'sagde Fiona Gormley, Savills boligchef i Aberdeen. 'Det er nu tilbage for den rigtige køber at blive inspireret til at skabe et fantastisk hjem og/eller en forretning.

'Muligheder som denne er utroligt sjældne, og vi føler os sikre på, at nogens slotsdrøm vil blive til virkelighed ved restaureringen af ​​denne atmosfæriske og dramatiske ejendom.'

Knockhall Castle - Aberdeenshire - Skotland - udsigt

Savills

Knockhall Slot

Savills

Interessant nok er slottet også tæt på Trump International Golf Course.

Så hvis du er villig til at lægge et lille transplantat i, kan du bo på dit helt eget slot. Ejendommen er tilgængelig for tilbud over £ 130.000 igennem Savills.

Få inspiration, ideer og råd, uanset hvor du er! Følg os på Facebook: Hus Smukt UK | Pinterest: Hus Smukt UK | Twitter: @HB | Instagram: @husbeautifuluk

Katie Avis-RiordanJeg er webskriver på Country Living og House Beautiful

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.