Du kan leje hele denne ø i Venedig, Italien, på Airbnb

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Du behøver ikke altid at bryde banken for at planlægge en episk ferie. Airbnb er fyldt med unikke rejseoplevelser til rimelige prispunkter. Jeg mener, hvem ville ikke bo i en af ​​disse eventyrlige slotte eller dette sej ørkenkuppel? Men hvis du leder efter mere af en ø -flugt, har platformen også masser af dem at bestille. Hvordan lyder en privat ø i Italien omgivet af Venedig -lagunen?

Kaldet Island Falconera, øen koster $ 309 pr. nat på Airbnb. Fortegnelsen siger imidlertid, at den kan rumme op til 16 gæster, hvilket betyder, at hvis du tager en stor fest med, kan du betale en kølig $ 42 pr. Nat pr. Person. Rejser du alene eller kun med en anden? Bare rolig, værten Anna vil sænke prisen til $ 104 per person per nat for en eller to gæster.

airbnb

Airbnb / Anna

Når vi nu siger, at øen er helt afsondret, tuller vi ikke med sjov. Gæster bliver nødt til at tage en otte minutters sejltur fra byen Cavallino-Treporti i Venedig bare for at komme dertil. Når de er på land, har gæsterne over 50 hektar jord at udforske. Til logi kan gæsterne føle sig hjemme inde i øens lyserøde bondegård med syv soveværelser. Den hyggelige rustikke indretning er et plus.

insta stories

airbnb

Airbnb / Anna

Der er ingen mangel på ting at lave på øen. Gæsterne kan fiske, cykle, kajaksejlads og se på fugle og meget mere. Der er også en have, hvor gæsterne kan hjælpe sig selv med de friske råvarer.

Fortegnelsen har en 4,93 -stjerneklassificering. En gæst skrev: "Herregud, dette sted er fantastisk. Jeg reserverede sidste minut, og Anna var så imødekommende. Jeg slap væk fra folkemængderne i Venedig, da hun hentede mig med en båd fra fastlandet. "Hun fortsætter" [Anna] kunne ikke gøre nok for at få mig til at føle mig hjemme. "Du kan lære mere om fortegnelsen her.

Følg House Beautiful den Instagram.

Kelly CorbettNyhedsforfatterKelly er nyhedsforfatter på House Beautiful, hvor hun dækker lidt over alt lige fra dekoration af trends og must-have produkter til alt, der omfatter donuts eller glitter.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.