Kleinfeld Bridals VIP -garderober fikk en makeover fra Wayfair -registret

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Brides-t0-be skal prøve kjoler i nylig pussede omkledningsrom på Kleinfeld Bridal, takket være Wayfair Register. Wayfair slo seg sammen med det ikoniske brude butikk for å fornye to av VIP -omkledningsrommene - hvorav det ene ofte er omtalt på TLC Si ja til kjolen.

Jennette Kruszka, direktør for markedsføring og PR for Kleinfeld's, sier at tidligere VIP -garderobene var enkle og funksjonelle, dekorert med solide farger og få tilbehør - for å holde fokus på brud.

Gulv, rom, gulv, interiørdesign, møbler, løvtre, grå, interiørdesign, hall, design,

Kleinfeld Brude

Tak, Gulv, Interiørdesign, Rom, Belysning, Bygning, Gulv, Lysarmatur, Møbler, Arkitektur,

Kleinfeld Brude

"De nye sitteplasser, tepper og veggkunst fra Wayfair Registry skaper et behagelig rom i beroligende fargekombinasjoner, samtidig som fokuset holdes på bruden," sier hun.

Kruszka bemerker at de viktigste elementene i de omstilte garderobene var å kjøpe riktig størrelse og møbelstil, og maksimere plassen for å passe en brud (i en brudekjole!) og tre gjester. Resultatet? "Blendende, men balansert mellomrom som fortsatt holder fokus på bruden," sier Kruszka.

insta stories
Rom, eiendom, møbler, interiørdesign, produkt, tak, lilla, bygning, hus, gulv,

Edward Caruso Photography

Kjole, klær, skulder, rosa, lilla, rom, kjole, syrin, lavendel, møbler,

Edward Caruso Photography

Hvis du liker stilen Wayfair Registry gikk med i garderobene, kan du shoppe utseendet her.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Følg House Beautiful på Instagram.

Maya McDowellMaya McDowell er assisterende redaktør i HearstMade.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.