Denne lille husbåten er den kuleste tingen å flyte på vann

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

For de av oss som drømmer om å bo ved vannet, kan dette lille huset ha toppet alle våre forventninger ved å være det vannet.

Designet av Harbour Cottage husbåter i Somerset, Kentucky, er denne lille husbåten bare mer enn 400 kvadratmeter, men klarer å presse inn to verandaer, to soverom og kan sove seks.

'Den inneholder mange fasiliteter i full størrelse fordi jeg tror mange ser på små ting og tror de virkelig er pent og nytt og litt søtt, men jeg tror 90 prosent av menneskene ikke ville prøve å bo i en, sier medeier Jimmy Hamilton fortalte CountryLiving.com. 'Det jeg prøver å gjøre er å lage en liten som også er noe folk faktisk vil leve i.'

Det åpne kjøkkenet er utstyrt med en øy og nødvendige husholdningsfasiliteter som komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap med dobbel dør, oppvaskmaskin i full størrelse og vaskemaskin og tørketrommel, noe som betyr at kokken ikke vil ofre hva som helst. I tillegg kan benkeplater og skap tilpasses din egen personlige stil, inkludert flotte vegger.

insta stories
Benkeplate, eiendom, rom, møbler, kabinett, interiørdesign, bygning, kjøkken, hjem, tak,

Hilsen av Jimmy Hamilton

Hovedsoverommet har en king -size -seng, men gjestene kan føle seg hjemme i en dobbeltseng eller i det nedre soverommet. Badet får virkelig eiere til å føle at de bor stort på et lite rom med badekar og forfengelighet i full størrelse.

Med to verandaer og et takterrasse på 400 kvadratmeter har denne lille husbåten nok plass til alle dine underholdende behov om sommeren. Hamilton sier at de kan brukes til heltid eller som ferieutleie, og Harbour Cottage Houseboats leier til og med ut husbåtene sine i en marina ved Lake Cumberland i Kentucky.

Med følelsen av å leve ved sjøen uten de høye kostnadene ved land ved sjøen, tror Hamilton prisene på disse små husbåtene lever eller ferierer på steder som Seattle eller Florida Keys mye mer oppnåelig. Kostnaden for det lille flytende hjemmet starter på $ 99 000 (£ 74 910).

Eiendom, rom, møbler, interiørdesign, vegg, bygning, soverom, seng, hus, hylle,

Hilsen av Jimmy Hamilton

Med et bredt spekter av priser og tilpasning blir husbåten virkelig alles østers. 'Hvis du går inn på disse kystmarkedene, er verdien av eiendommen alene for å bygge en eiendom ved sjøen - land alene kommer til å koste deg mer enn det jeg kunne gjøre å sette et flytende hjem rett på markedet, 'Hamilton sa. 'Jeg tror det gjør at sjøen er rimelig for mange mennesker.'

Eiendom, rom, bad, interiørdesign, bygning, møbler, eiendom, arkitektur, gulv, benkeplate,

Hilsen av Jimmy Hamilton

Eiendom, boblebad, rom, eiendom, vann, eiendom, dekk, hus, boblebad, bygning,

Hilsen av Jimmy Hamilton

Vanntransport, ferge, kjøretøy, båt, vann, vannvei, motorskip, hus, vannscooter, innsjø,

Hilsen av Jimmy Hamilton

Det bittelille hjemmet på vann ble også omtalt i en episode av Tiny House, Big Living på HGTV. Sjekk hele turen i videoen nedenfor:

Dette innholdet er importert fra YouTube. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Fra:Country Living USA

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.