Slik lager du det perfekte juletyrkiet, ifølge kjendiskokken - tips til matlaging til julemiddag

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Det er mange kilder til sesongens stress, men høyt oppe på listen må koke kalkunen. Høy temperatur? En lav? Fylling inne eller ute? Hvordan forbereder du den til ovnen? Smør eller olje? Tør du gjøre som Nigella gjør og dypper det i en bøtte med vann?

Kjendiskokken Dave Little, den tidligere private kokken til George Lucas, tror han har svaret.

Under et intervju med Femail, Dave avslørte at han liker å lage fuglen sin sakte i ovnen over natten, så kom ned om morgenen for å finne den perfekt saftig og tilberedt hele veien.

Når det gjelder stuffing debacle, er Dave definitivt på siden for å lage den inne i kalkunen. Han sier at hvis du tilbereder den inne i fuglen, kan smaken smitte til og skape en bedre smak. Han liker å lage sin festlige fylling med tranebær, timian, hvitløk, pankobrødsmuler og sitron.

Rett, mat, mat, ingrediens, brunsj, komfortmat, produsere, oppskrift, måltid, lunsj,

Sam EdwardsGetty Images

Etter å ha stappet fuglen, foreslår han å legge den i et brett med varmt vann, og deretter krydre med salt, pepper og litt smør. Han legger litt papir på toppen for å forhindre at den blir brun for mye, og setter den deretter inn i ovnen, som skal ha en lav temperatur på 70C.

insta stories

Når fuglen er inne, kan du gå til sengs, og vite at neste morgen venter en saftig deilig kalkun nede.

Fjern fra ovnen om morgenen, og før servering, sett den tilbake i ovnen uten lokk og ved høy temperatur og la den brune på toppen.

Steking av kalkunen over natten vil bety at du har mer tid til nyt julemorgen, uten bryet med å stappe fuglen. Hurra!

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Fra:Country Living Storbritannia

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.